„Cu cele mai mari regrete trebuie să spunem astăzi adio unei ființe incredibile”

[ad_1]

Tragedie în lumea filmului! Actorul a fost găsit mort. Mesajul familiei: „Cu cele mai mari regrete trebuie să spunem astăzi adio unei ființe incredibile”.

Angus Cloud, cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul Euphoria, difuzat de HBO, s-a stins din viața la vârsta de 25 de ani.

Tragedie în lumea filmului!

Angus Cloud a dat viață personajului Fezco, un traficant de droguri, în serialul Euphoria, de pe HBO. În urmă cu doar o săptămână, actorul și-a înmormântat tatăl. Potrivit apropiaților, tânărul a fost găsit fără suflare în propria locuință, luni, 31 iulie.

”Cu cele mai mari regrete trebuie să spunem astăzi adio unei ființe incredibile. Ca actor, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi în multe feluri. Săptămâna trecută și-a îngropat tatăl și a luptat mult cu pierderea acestuia. Singura alinare pe care o avem este că Angus este acum cu tatăl lui, care îi era cel mai bun prieten”,  a transmis familia actorului, citată de CNN.

Angus Cloud a murit la vârsta de 25 de ani

Surse apropiate familiei actorului susțin că Angus s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme psihice, însă nu ar fi vrut ca ceilalți să afle de problemele lui.

Cauza morţii nu a fost încă stabilită.

„Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală şi sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alţii că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru. Sperăm ca lumea să își amintească de el pentru umor, pentru zâmbete și pentru dragostea pe care le-o purta tuturor , se mai arată în declaraţia oficială.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website