Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Sânziana Negru i-a dat de gol

[ad_1]

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinşi în ipostaze tandre la câteva zile după ce a fost difuzată pe TV emisiunea America Express. Mulţi au crezut că relaţia lor a început pe platourile de filmare, iar recent a venit şi confirmarea. Sânziana Negru, colega de echipă a influenceriţei, a dat detalii despre povestea celor doi.

Sânziana Negru şi Laura Giurcanu au reuşit să ajungă printre primele la Irina Fodor, astfel s-au calificat pentru jocul de imunitate. După o zi grea şi tensionată cele două au vorbit în cadrul testimonialelor despre probele dificile prin care au trecut.

Finaliștii America Express s-au cuplat după show. Au fost surprinși în timp ce se sărutau în mașină
Finaliștii America Express s-au cuplat după show. Au fost surprinși în timp ce se sărutau în mașină

Sânziana Negru a dat-o de gol pe Laura Giurcanu

La un moment dat, Sânziana Negru a făcut declaraţii surprinzătoare şi a dezvăluit că între colga sa de echipă și fiul Andreei Esca s-a format o legătură încă din primele etape ale show-ului. Se pare că cei doi s-au plăcut de la început, de când și-au petrecut timpul împreună în America de Sud.

„Între Aris și Laura s-a creat o chimie acolo și au o legătură specială. Schimburi de inimioare și pupicuți”, a afirmat Sânziana Negru la testimoniale, în timp ce Laura râdea și își acoperea fața cu mâinile.

Ce spune Laura Giurcanu despre Aris

În cele din urmă, Laura a dezvăluit că Aris i-a făcut complimente.

„Mi-a zis: „wow, ce picioare!”. Și îmi trimite pupici. Azi când m-a văzut mi-a zis „Mi-a fost dor de tine”. Și am zis „și mie””, a mărturisit Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu, implicată într-un triunghi amoros?

Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită atunci când au apărut imaginile cu doi îndrăgostiți: concurenta de la America Express și fiul Andreei Esca. Au ieșit la restaurant, au râs, s-au tachinat și s-au sărutat cu patimă. (VEZI IMAGINI AICI)

Iar toată lumea a crezut că cei doi formează un cuplu. Asta până când au apărut alte imagini. Stupoare, însă! Laura Giurcanu a fost surprinsă, de această dată, în compania fostului ei iubit sau… încă actualul iubit?! Cesar Bîtlan și concurenta de la America Express au dat fuga la film, după ”escapada” șatenei.

Cei doi au fost împreună câțiva ani buni, asta până când Laura Giurcanu a aflat că este înșelată. A decis să pună punct relației, hotărâtă fiind să nu-și ierte iubitul. Pare, însă, că după întoarcerea din America Express, vedeta a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe Cesar Bîtlan. Cei doi au tot petrecut timp împreună și… au ieșit la film, la doar o zi după ce șatena a fost surprinsă în timp ce se săruta cu foc cu Aris Eram. Potrivit Spynews, aceștia au ieșit la film. Și-au cumpărat bilete, popcorn și suc și s-au relaxat. Iar imaginile sunt grăitoare! Cesar Bîtlan pare topit după Laura.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website