Cum a încercat să se ”vindece” Cristina Bâtlan, vedetă Pro TV, după ce a aflat că soțul o înșală


Cristina Bâtlan, singura femeie din juriul de la ”Imperiul Leilor”, a aflat după 26 de ani de căsnicie că soțul ei are o amantă. Această experiență extrem de dureroasă și dezamăgitoare i-au lăsat urme adânci și a încercat, fără prea mult succes, să se vindece de trecut. 

Una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România nu a fost ocolită de drame! Cristina Bâtlan, de la ”Imperiul Leilor”, emisiune difuzată de Pro TV, a trăit gustul amar al dezamăgirii după ce soțul ei s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Cum a încercat să se ”vindece” Cristina Bâtlan, vedetă Pro TV, după ce a aflat că soțul o înșală

Roberto Bâtlan era nu doar partenerul ei de viață, ci și de business, pentru că amândoi conduc (inclusiv acum, după divorț) afacerea Musette (cu încălțăminte). După 26 de ani de căsnicie relația lor s-a răcit însă, iar Cristina Bâtlan cu greu a acceptat acest fapt.

După ce au divorțat, susține CANCAN.RO, aceasta a căutat să-și vindece sufletul, cât și să se regăsească, într-o călătorie prin India. Degeaba, însă. În continuare este singură, iar fiul ei a rămas singurul sprijin. Dovadă stau și imaginile surprinse recent de paparazzi, la mare, cu cei doi. Detalii găsiți AICI.

Fostul soț al Cristinei Bâtlan s-a distrat la Loft cu noua parteneră

În weekend-ul trecut, sexy-Roberto a făcut spectacol la LOFT Mamaia, alături de actuala soție Gyeresi Ezster. Cei doi au avut parte de o masă împătătească. Dar au dansat și s-au delectat cu șampanie de calitate, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

În local, fostul partener al Cristinei Bâtlan s-a îmbrățișat cu amicii lui. Și, când a simțit nevoia, și-a sărutat cu foc doamna. “Locul faptei” l-au părăsit cu o decapotabilă, cum le stă bine bogătașilor. În tot acesti timp, probabil, “leoaica” Bâtlan se afla în camera de hotel, încercând să nu se gândească la bărbatul alături de care credea că va trăi tot restul vieții.

A fost nașterea prematură a fiului meu Adi

Cristina Bâtlan a mărturisit pentru CIAO.RO care a fost, de fapt, cel mai dificil moment din viața ei, dar și cel mai impresionant.

A fost nașterea prematură a fiului meu Adi, iar cel mai fericit moment este legat tot de el, când am știut ca este bine și am plecat sănătoși acasă, din spital. Dacă dau filmul înapoi, experiența de la ”Imperiul Leilor” este una care m-a afectat într-un mod pozitiv, așa am înțeles că zona de feminitate are nevoie de dezvoltare și am investit în multe femei antreprenor. În al doilea sezon, am realizat ca eu nu caut afaceri, eu caut oameni, investesc în oameni”. 

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website