Cum arată fiica cea mare a Ancăi Serea la 16 ani. Este copia fidelă a mamei

[ad_1]

Sarah este cel de-al doilea copil al Ancăi Serea din mariajul cu regretatul ei soț, omul de afaceri Filip Poplingher.

În primele zile de august, de ziua de naștere a fiicei sale, Anca Serea a publicat o fotografie cu Sarah în care îi seamănă leit! Sarah s-a transformat într-o tânără superbă, grațioasă, care a moștenit mult din eleganța mamei sale.

Cum arată fiica cea mare a Ancăi Serea la 16 ani

„16 ani 🤍 cu tine! Te iubesc nespus si-ți mulțumesc pentru bunătatea și maturitate ta. Nu știu cum au trecut anii, însă îți doresc să te bucuri de tot ce e mai bun și frumos pe lumea asta. Să nu uiți niciodată ca-ti voi fi alături și că-s cea mai mândră mămică de adolescentă. Te iubesc, Sarah!”, a transmis Anca Serea pe pagina ei de Facebook.

Internauții au fost impresionați de frumusețea fetei, dar și de asemănarea fizică dintre ea și mama ei.

„Am crezut că ești tu la 16 ani . Este superbă foc și e copia ta fidelă. Foarte frumoasă ❤️! La mulți ani!”, i-a scris o urmăritoare.

Atât e de frumoasă! Zici că e sora ta geamănă! La mulți ani!”, i-a mai spus o altă internaută, scrie demamici.ro.

Anca Serea și-a inițiat fiica în lumea mondenă! Prima ieșire împreună cu adolescenta ei de 15 ani a fost La petrecerea revistei Viva!

Așa mamă, așa fiică! Anca Serea are la cei 42 de ani ai săi niște copii minunați și la fel de frumoși și educați ca părinții lor. Frumoasa vedetă și-a scos în lume fiica mai mare, pe Sarah, și a fost pentru prima dată când cele două, mamă și fiică, au mers împreună la un eveniment monden, arătând ca două surori. Anca Serea a fost tare mândră de Sarah, mai ales că amândouă au fost admirate îndelung.

Anca Serea și-a scos fiica în lume!

“Eu sunt varianta ei inferioară, ea e varianta mea superioară. Sunt norocoasă, ce să zic! Nu prea avem secrete, cel puțin față de ea, nu!”, ne-a mărturisit vedeta când a fost întrebată cât de mândră este de fiica ei mai mare care îi seamănă leit, fiind chiar copia ei fidelă.

“Copiii sunt cele mai mari binecuvântări și realizări. La capitolul realizări e meritul lor, în primul rând. Sunt și norocoasă și e frumos că putem petrece timp împreună. Sunt din ce în ce mai fericită și mai liniștită pentru că, Slavă Domnului, am crescut niște copii foarte buni. Eu am avut întotdeauna mare încredere în copiii mei și nu m-au dezamăgit niciodată, eu voi fi aproape de ei, indiferent de orice, întotdeauna le voi fi alături.

Ce a împrumutat Sarah din garderoba mamei sale!

Sarah este genul de copil de care te rogi să primească ceva. De fiecare dată când mergem la cumpărături îmi spune că nu vrea să primească lucrul respectiv pentru că nu-l merită sau e prea scump și eu mă supăr, mă mâhnește, așa, și insist sau i le cumpăr eu și i le dau după aceea”, ne-a povestit Anca Serea cu privire la relația pe care o are cu fiica ei adolescentă, Sarah.

La rândul ei, fiica Ancăi Serea ne-a marturisit că are o super relație cu mama ei, soția lui Adi Sînă.

“Am o relație foarte apropiată cu mama, mai ales de când m-am făcut puțin mai mare. Sunt destul de deschisă cu mama. Îmi face toate poftele dar toate au o limită și încerc să nu o depășesc… Pantofii din această seară i-am împrumutat de la mama și geanta”,  a dat din casă fiica Ancăi Serea atunci când  a fost întrebată dacă are acces la dressingul mamei sale și mai împrumută din când în când haine de la ea.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website