Cum arată și ce poate face SUV-ul românesc

Dacia Duster nu mai necesită nicio prezentare, deoarece publicul este familiarizat cu SUV-ul produs de fabrica de la Mioveni. Cariera acestui vehicul a avut o traiectorie ascendentă încă de la lansarea sa inițială în 2010.

Acum ne pregătim pentru debutul livrărilor primei generații a modelului Duster, prezentată anul trecut, care aduce schimbări semnificative în ceea ce privește designul, tehnologiile și motorizările, conform ProMotor.

În continuare, clienții au posibilitatea să achiziționeze unități noi ale modelului Dacia Duster 2, cu prețuri începând de la 17.900 de euro pentru varianta echipată cu motorul de un litru și 100 CP, ce poate funcționa și cu GPL.

Pe site-ul de specialitate Mobile.de, este prezentat un anunț cu o Dacie Duster care costă 60.000 de euro. Exemplarul este o mașină vândută în Germania. Este vorba despre un model Dacia Duster 2 din anul 2022, echipat cu un motor de 1.3 litri și 150 CP, transmisie manuală cu 6 trepte și tracțiune integrală. Mai mult, mașina a parcurs doar 50 de kilometri.

content-image

Avem în față o Dacia Duster pregătită pentru iarnă, care a fost transformată într-un utilaj de deszăpezire.

Pe partea frontală a mașinii a fost instalat un plug de zăpadă, completat de un set de proiectoare pentru a asigura vizibilitate maximă în condiții dificile. În partea din spate, se observă că vehiculul a fost dotat cu un dispozitiv pentru împrăștierea materialelor antiderapante, o lopată și o mătură.

Toate aceste accesorii pot fi controlate cu ajutorul unor comenzi montate la bordul mașinii, dispuse pe consola centrală și pe tabloul de bord. Cumpărătorii pot opta chiar și pentru varianta pick-up, nu doar pentru formatul clasic de SUV.

După adăugarea acestor echipamente, prețul de vânzare al mașinii este de 57.985 de euro.Sursa

gazduire web gazduire website