Cum arată soția și copiii lui Dan Helciug. Artistul are o familie frumoasă

[ad_1]

Fără dar și poate, Dan Helciug se poate declara cu adevărat un bărbat împlinit, asta fiindcă pe lângă succesul pe plan profesional se bucură și de o familia cu adevărat frumoasă. Iată cum arată soția și copiii artistului!

Este destul de reținut atunci când vine vorba despre viața privată, motiv pentru care marea comunitate de care se bucură în mediul online nu i-au văzut prea rar pe copiii săi, însă nici pe partenera lui de viață.

Dan Helciug si soția lui, Elena, au doi copii

Se bucură de un succes colosal pe plan muzical, însă și în viața privată este mereu cu zâmbetul pe buze, asta fiindcă are cu adevărat o soție frumoasă, care-l susține în orice moment al vieții, fie el bun sau mai neplăcut.

Alături de partenera lui de viață, Elena, Dan Helciug a devenit tatăl unei fetițe pe nume Ruxi, în vârstă de 6 ani, și al unui băiat, pe nume Luca, în vârstă de 13 ani.

Cei doi s-au cunoscut la mare

Se iubesc cu foc de mai mulți ani și au o familie demnă de invidiat, însă povestea lor de dragostea a început din pură întâmplare. Elena și Dan Helciug s-au întânit la mare, unde s-a aprins o mică scânteie, însă nu aici a fost punctul culminant, ci abia atunci când s-au întâlnit întâmpător pe străzile din București.

Mai mult decât atât, în urmă cu mai mult timp, artistul declara că nu a făcut nimic ca să o cucerească și nici invers, dragostea fiind cea care i-a adus unde sunt astăzi.

Cu ce se ocupă Elena Helciug

Pandemia de Covid-19 a pus stop concertelor pe o perioadă destul de lungă, astfel că Dan Helciug împreună cu familia sa a fost nevoit să foloasească majoritatea banilor strânși.

Ei bine, cu toate astea, artsitul nu a dus o viață grea și nici nu a dus lipsa banilor, asta fiindcă salariul soției sale, Elena, mergea în continuare, fiind de meserie regizor, iar uneori dublează și voci pentru desene animate.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website