Cum arată tânăra care mănâncă 10 morcovi pe zi. Afecțiunea rară de care suferă

[ad_1]

O tânără din Scoția a ajuns să consume 10 morcovi pe zi. Nu s-a gândit, însă, că acest obicei pe care îl considera sănătos avea să-i schimbe viața.

Dena Randall are 21 de ani și trăiește în Edinburgh. Tânăra a dezvoltat o afecțiune rar întâlnită în urma unui obicei pe care îl considera inofensiv, ba chiar sănătos. A început să se îngrijoreze, însă, în momentul în care i s-a colorat pielea.

Potrivit DailyMail, Dena este vegetariană și, pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, a decis să mănânce câte zece morcovi pe zi, împreună cu trei ardei grași și un cartof dulce.

„Când am început să țin dietă, am început să mănânc morcovi, dar un număr rezonabil – poate unul sau doi pe zi. Apoi, am ajuns să mănânc și câte zece morcovi într-o singură zi. Chiar îmi plac morcovii și îmi face plăcere să-i mănânc, dar știu că nu e chiar normal pentru toată lumea. M-am convins singură că nu mă îmbolnăvesc niciodată datorită fructelor și legumelor pe care le consum zilnic”, mărturisea tânăra. Doar că pielea ei a început să devină din ce în ce mai portocolie. Iar colegii de la școală au observat acest lucru și o tachinau. Și mama ei a observat schimbarea culorii pielii ei și s-a temut să nu sufere de icter – o îngălbenire a pielii din cauza problemelor la ficat.

„Colegii au început să observe și să mă întrebe dacă m-am bronzat la salon, ceea ce m-a făcut nesigură pe mine. De fiecare dată când ajungeam la școală exclamau: > Nu mă machiez de obicei și probabil s-au gândit: >”, a mai spus Dena.

Tânăra a redus consumul de morcovi

Îngrijorată, tânăra a început să caute cauza pe internet și astfel a aflat că din cauza nivelul de caroten din sânge foarte mare i s-a schimbat culoarea pielii. În urma acestei descoperiri, Dena a scăzut cantitatea de morcovi consumată într-o zi, de la zece, la opt. Din punct de vedere medical, această afecțiune este inofensivă. Însă este nevoie de câteva luni pentru ca pielea să revină la nuanța naturală.

Cu toate acestea, cumpără 6 kilograme de la un magazin online de fructe și legume, iar în total cheltuie în jur de 40 de lire sterline pe legume.

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website