Cum functioneaza procesul de sublimare la Huzo.ro

Industria modei foloseste in mod intens metoda „taiat si coase” pentru a face o imbracaminte din tesatura bruta. Serigrafia transfera un design pe o imbracaminte deja finisata. Cu toate acestea, cu taierea si coaserea, designul este aplicat materiei prime inainte de fabricarea imbracamintei.

Piesele de tesatura sunt asezate plat pe presa de caldura, unde tesatura personalizata absoarbe cerneala folosind sublimarea vopselei. Piesele sunt apoi decupate si cusute impreuna pentru a face o imbracaminte completa.

Veti vedea la Huzo, ca sublimarea vopselei este folosita foarte mult cu imbracamintea sport, costume de baie, hanorace personalizate si uniforme.

Dupa cum am spus mai devreme, sublimarea vopselei functioneaza foarte bine si rezultatele sunt de inalta calitate, deoarece elimina intinderea si neclaritatea observate adesea pe imbracamintea prefabricata imprimata.

Tricourile obtinute prin sublimare sau orice articole de imbracaminte obtinute prin acest procedeu vor face fata spalarilor repetate fara a se decoji, decolora sau crapa.

Avand in vedere ca sublimarea vopselei functioneaza pe foarte multe materiale textile , va recomandam sa luati legatura cu noi pentru a va propune cele mai bune tesaturi pentru proiectul dumneavoastra.

Imprimarea prin sublimare are nevoie de cerneluri si hardware speciale, ceea ce Huzo va pune la dispozitie . Un alt avantaj este ca procesul este mai rapid ca alte metode de imprimare.

Tesatura pe care o alegeti trebuie sa fie fabricata din poliester 100% sau amestec de poliester pentru a obtine cele mai calitatite rezultate. Puteti imprima pe alte tesaturi precum bumbacul, dar designul nu va fi permanent.

Este posibil sa folositi alte materiale, dar trebuie sa le acoperiti cu un material de baza pentru a accepta vopseaua.

Huzo.ro , proiectul dumneavoastra incepe cu noi !

gazduire web gazduire website