Cum l-a marcat experiența Survivor pe Kamara! Există o femeie în viața lui și vrea să păstreze discreția: “Nu am primit banii”

[ad_1]

După ce a participat la Survivor România, Kamara a avut parte de experiențe unice și a trăit fiecare zi la intensitate maximă. Artistul de la AlbNegru este pe val, a scos o piesă nouă alături de colegii săi, cea mai recentă colaborarea a lor cu Ralflo și Rareș pentru piesa “Pe pielea mea”. Tot anul acesta Andrei Ștefănescu și Kamara împlinesc 19 ani de trupa Alb Negru și îi vom vedea și la We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august 2023. Cu cine a rămas prieten Kamara după ce a fost la Survivor, cu cine nu mai ține legătura deloc, la ce operații a recurs de nevoie dar și pe cine iubește, Kamara a povestit pentru Ciao.ro.

Kamara, ce faci? Cum te simți după Survivor? Ai rămas cu ceva probleme de neadaptare la întoarcerea în țară?

Absolut deloc! Mă simt bine! Eu când am ieșit de la Survivor. Practic eu aveam un mindset în Survivor. „Trăiește toate acele zile ca și cum ar fi o zi. O zi pusă pe repeat! Și asta am și făcut! În momentul în care am ieșit de la Survivor, am simțit că a trecut doar o zi, am simțit că nu m-a afectat! Adică  mi-a plăcut enorm de mult, am trăit aventura din plin, am trăit fiecare clipă dar nu am ieșit  traumatizat de acolo, mai degrabă am ieșit plin de entuziasm și bucuros că am realizat  acest lucru, să stau 93 de zile și să le trăiesc ca și când ar fi fost o singură zi. M-am readaptat instant. Bineînțeles, cu mâncarea a fost ceva de speriat.

M-am înfipt în mâncarea pe care mi-au adus-o în cameră, am mâncat 48 de biscuiți, am băut 10 ceaiuri, sucuri, toate tâmpeniile, toate lucrurile  care mi-au lipsit și bineînțeles două farfurii de mâncare vegană, wow-wow, a fost super tare. M-am readaptat repede în acest sens iar mental  sunt suficient de puternic și rodat încât să nu mă marcheze o competiție chiar dacă  este cea mai tare și grea competiție, pentru că  am plecat cu acest mindset de la început. „Trăiește fiecare zi din plin, ca și cum ar fi pe repeat! În schimb am rămas cu o anumită problemă la două degete care mă enervează foarte tare și o durere la umăr. Sper să treacă toate acestea cât de curând se poate.

Cu cine ai rămas prieten și cu cine nu?

Eu nu am dușmănie cu nimenea, cred că am rămas prieten cu toată lumea. Singurul care nu a vrut să păstrăm contactul și este alegerea lui, nu mă pot supăra pe el, este Ionuț Iftimoaie. În rest,  eu vorbesc cu  toți, râdem, glumim, avem numerele de telefon, i-am invitat pe la podcastul meu, Jurnalul lui Kamara, deja am ajuns la episodul 10 și sunt unele episoade deja filmate, am surprize, eu voi continua cu Jurnalul lui Kamara și cu noul sezon, vor veni toți, rând pe rând. Și din sezoanele trecute și din sezonul nostru, ușa e deschisă pentru toți. Eu sunt prieten cu toți care vor să fie prieteni cu mine. Nu am respins prietenia nimănui, niciodată!

Ce nu ți-a plăcut de fapt acolo?

Nu știu. Să pornim de la premisa că am trăit aventura din plin. Ce nu mi-a plăcut acolo? Bun. Hai să zicem că nu mi-a plăcut comportamentul unora! Puteau să facă lucrurile să fie altfel. S-au dus în „n” direcții greșite care pe alocuri m-au pus și pe mine să am reacții nu tocmai plăcute, care nu mă reprezintă în mod normal dar atunci când nervii sunt întinși la maxim. Când nu mănânci, când te odihnești pe o podea, când condițiile sunt care sunt, că nu ai apă să te speli așa cum vrei, săpun și alte chestii, când stai prin apa mării, ieși cu sarea aia pe tine, când te bate soarele în cap, nu ai reacțiile pe care le ai în viața de zi cu zi, când ești liniștit, când ai capacitatea să te gândești la rece, când dacă nu îți place un om, nu te mai vezi cu el, acolo nu ai încotro.

Te vedeai din nou cu omul ăla pe care nu-l placi și ajungeai să-l placi, că asta e! Și așa am învățat să mă înțeleg cu oameni cu care nu mă înțelegeam. Și să descoperim că avem multe lucruri frumoase de împărțit. Dar sincer și asta am putut înțelege că până la urmă a fost un joc frumos, o aventură de neuitat pe care o recomand tuturor.

S-a scris că nu ți-ai primit banii după reality show-ul de la ProTV? Așa este? Care este de fapt adevărul?

S-au scris multe, s-au scris într-adevăr pentru că am avut probleme cu firma mea, firma mea  fiind inactivă, nu s-au putut face plățile spre mine însă am putut rezolva acest lucru  după 3 luni în care m-am zbătut în toate direcțiile să-mi reactivez firma și săptămâna care vine voi primi banii.  Nu a fost nicio secundă vreo problemă de la Pro, toate problemele au fost de la mine și de la firma mea dar le-am rezolvat. Așa că pentru toți cei care au spus că mi-am făcut operații estetice din banii câștigați la Survivor, că mi-am cumpărat nu știu ce, că am nu știu ce casă și nu știu ce mașină. Îi anunț că eu nici măcar nu am primit banii, nu am casa mea, stau cu chirie, am o mașină de 4.000 de euro, o mașină modestă, un Ford Focus din 2008, ca să fiu mai precis și să se înțeleagă, dar o mașină foarte bună pentru că nu a fost afectată de niciun eveniment  rutier până la mine, că am zgâriat-o un pic și care avea doar 63.000 de km, iar apoi nu m-am operat din banii nimănui.

Dacă m-aș opera vreodată și mi-aș opera ceva sau aș fi avut nevoie  de vreo chestie și din banii respectivi, păi cum să nu? Ca eu să fiu apt să am grijă de Leon, trebuie să am grijă și de mine. Asta e bine să se înțeleagă! Și, sincer, eu nu spun lucrurile astea pentru a explica cuiva, ceva. Eu spun asta  pentru ca unii dintre cei care au ceva de spus, să se gândească mai bine decât să judece situații pe  care nu le stăpânesc. Eu am înțelegere pentru oameni pentru că mulți  nu cunosc cum stau lucrurile și nu știu cu adevărat. Dar, de fapt, cine cunoaște viața celuilalt? Doar judecăm de la distanță!

Te-ai înfrumusețat cum se zice! Ți-ai făcut o blefaroplastie! Era nevoie? Cum te simți acum după operație?

O, da! Era nevoie de această blefaroplastie. Nu este vorba de o înfrumusețare. Aveam niște  pungi sub ochi care mă jenau de ani buni și căutăm să le scot și am vrut în mai multe reprize. Acum s-a putut. Am făcut acest lucru la clinica doctorului Pascal Damen. Îi mulțumesc mult pentru grijă și profesionalism și mă simt foarte bine după operație. M-am cicatrizat, mă îngrijesc așa cum mi s-a spus, potrivit  indicațiilor medicale și sper să fiu cât mai bine de curând. De precizat este că nu e vorba de o înfrumusețare, este ceva ce aveam nevoie pentru că pielița de pe ochi, din stânga și din dreapta, îmi optura vederea periferică.

Ce alte tratamente sau intervenții estetice îți mai dorești pentru tine pe viitor?

Eu nu am chestii de genul ăsta. Eu toate operațiile pe care le-am făcut de-a lungul timpului au fost medicale. Am făcut o peritonită acută și mi-a lăsat o cicatrice foarte urâtă la nivelul abdomenului și tare aș vrea să o îndepărtez. Chestia asta aș vrea să o fac dacă se poate, pentru că mă enervează la maxim. Aveam un abdomen perfect și mai am o cicatrice pe el, foarte lungă de altfel.

Apoi, nu este intervenție estetică și operația a fost una dură, apoi, am avut la fotbal o dublă lovitură la cap, unde am avut sinusul spart, osul zigomatic spart, mandibula, o bună bucată din pomete. Am noroc că mi-am revenit și asta, iarăși, nu a fost operație estetică. Deci, practic, nu am asta în plan. Am în plan să am grijă de mine, dacă, Doamne Ferește se întâmplă ceva! Sper să fiu sănătos!

În afară de Leon, pentru cine bate acum foarte intens inima lui Kamara? Există o femeie în viața ta, de care ești îndrăgostit și îți dorești să începi o super relație?

Dacă deja e o femeie în viața mea, clar că am început relația. Cât de super e? O super relație înseamnă să fim supereroi, să fim super, super, super.  Pe lumea asta nu există o super relație, există o relație, frumoasă, cu bune, cu rele. Nu poate fi o super relație, poate în Rai, dar aici, pe Pământ, cu toate cele, e greu să ai o super relație dar e posibil să ai o frumoasă relație.

Eu m-am hotărât să nu mai zic nimic de  relații, de relație, când e cazul să fie, pentru că nu mi-a purtat noroc și de fiecare dată nu s-a terminat cu bine, din mai multe motive, mai ales externe. Nu zic că nu sunt și interne, dar, da, mă înțeleg cu o frumoasă domniță în momentul ăsta, bineînțeles, sunt un om care știe să deosebească ce înseamnă dragostea pentru copilul tău și dragostea pentru o femeie dar prefer să rămână incognito relația pe care o am, să nu o expun lumii, să creadă  fiecare ce vrea și să mă asocieze cu cine consideră. Nu mă supăr, pot apărea fel și fel de  articole și de povești însă eu sunt cu cine vrea inima mea, nu cu cine vrea lumea și e bine! Cât e, e bine!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website