Cum sa ai grija de pantofii scolii, astfel incat sa reziste mai mult

Daca tocmai ai scos o mica avere pe pantofii de scoala partea buna este ca avem cateva trucuri pentru a avea grija de pantofii de scoala ai copilului tau, astfel incat sa reziste mai mult.

Este sezonul de intoarcere la scoala. Ai uniforma scolara, rechizitele scolare si apoi ai cheltuit o suma grozava de bani pe pantofi de scoala. Desi copiii nu sunt cunoscuti pentru respectul pentru incaltaminte, vestea buna este ca puteti face ca pantofii de scoala ai copilului sa reziste atata timp cat se potrivesc in ei.

Copiii sunt cunoscuti pentru ca pierd lucruri. Este usor pentru pantofi sa se piarda sau sa se amestece cu altii. Adaugati o eticheta cu numele in interiorul fiecarui pantof sau pur si simplu scrieti numele lor folosind un marker permanent pe interior. Cand acesta incepe sa se stearga, asigurati-va ca le rescrieti numele. Acesta este primul pas in acest ghid, deoarece nu va puteti ingriji de pantofii dumneavoastra, de scoala si ii puteti face sa reziste mai mult daca sunt pierduti!

Hidroizolarea pantofilor de scoala este esentiala pentru a ajuta la mentinerea elementelor afara si pentru a le mentine sa arate cat mai bine pentru mai mult timp.

Inainte de a ajunge la orice spray de impermeabilizare vechi, retineti ca unele spray-uri impermeabile pentru pantofi sunt mai bune decat altele. Cautati un spray pentru pantofi impermeabili fara PFC si fara fluor.

Pantofii pentru copii se uda destul de des. Cand incaltamintea lor se uda, nu-i usca pe un radiator sau alta sursa de caldura sau intr-un uscator de rufe. In schimb, cel mai bun mod de a avea grija de pantofii de scoala ai copilului tau este sa mototolesti foile de ziar in bile si sa le pui in pantofi. Apoi lasati pantofii sa se usuce in mod natural. Ziarul va absorbi apa si nu va cauza craparea sau uscarea pielii.

Pantofii de scoala sunt zgariati mereu.Cel mai simplu mod de a le ingriji este sa cumperi o husa pentru zgarieturi. Aceste produse acopera rapid si usor urmele de zgarieturi si ajuta la restabilirea culorii si stralucirii, pentru a va mentine pantofii un aspect mai inteligent pentru mai mult timp.

Pentru a avea grija de pantofii de scoala ai copilului dumneavoastra., nu lasati murdaria si noroiul sa se depuna pe ei. O stergere buna, cu o carpa moale si umeda, cel putin o data pe saptamana (sau mai multe) ajuta murdaria sa se inradacineze.

Littleshoes.ro este mereu alaturi de parinti si de copii lor pentru ai indruma in cea mai buna directie cand vine vorba de incaltaminte. De aceea va invitam in magazinul nostru online www.littleshoes.ro pentru a descoperii cea mai buna gama de pantofi pentru copii.

gazduire web gazduire website