Cum să organizezi si să depozitezi suvenirurile din călătorii

În acest ghid, vom discuta câteva dintre cele mai utile sfaturi și trucuri pentru depozitarea suvenirurilor. Aceste soluții te vor ajuta să navighezi în procesul de stocare a colecției tale și de a găsi opțiunea de depozitare perfectă pentru suvenirurile tale iubite. (Cine știe, poate chiar vei face loc pentru mai multe pe parcurs!)

Pasul 1 – Debarasarea suvenirurilor vechi

Primul pas (și poate cel mai important) în abordarea sarcinii de organizare și depozitare a suvenirurilor dvs. de călătorie este organizarea colecției dvs. actuale. De ce amintiri vă veți păstra și de care sunteți dispus să vă despărțiți? Aruncarea unor suveniruri mai vechi este esențială pentru a crea mai mult spațiu și un sistem de stocare a suvenirurilor mai ușor de gestionat. 

Dacă ești o persoană ce colecționează obiecte mai mari din călătorii poți apela la o firmă de debarasare mobilă veche din București

Pasul 2 – Organizarea suvenirurilor

După ce ți-ai debarasat din lucrurile vechi și ai restrâns ce amintiri vei păstra, cu siguranță, este timpul să te organizezi.

Deși nu există o abordare optimă și universală pentru organizarea suvenirurilor, este esențial să găsiți o metodă care să funcționeze cel mai bine pentru dvs., pe baza preferințelor personale și a spațiului de stocare disponibil. Iată câteva idei pentru a vă ajuta să vă dezvolte creativitatea:

Organizarea suvenirurilor în funcție de locație

Grupați amintirile din fiecare destinație pe care ați vizitat-o. Acest lucru poate varia în funcție de cât de mult ați călătorit – puteți dedica secțiuni sau cutii de depozitare ( cutiile pot fi achiziționate de la o firmă de transport mobilă – la un preț per kilometru bun fie de la firma ce oferă spațiul de depozitare mobilier)  suveniruri orașelor, regiunilor sau țărilor preferate, după cum credeți de cuviință. Această metodă vă permite să accesați și să revedeți cu ușurință amintirile fiecărui loc. (Nu uitați să adăugați etichete!) Bonus: Această metodă creează, de asemenea, o afișare atrăgătoare vizual a tuturor aventurilor tale.

Organizarea suvenirurilor pe an

Alternativ, puteți opta pentru a vă organiza suvenirurile pe an, aranjându-le în depozit cronologic. Poate că ați prins inițial „bug-ul” (microbul) călătoriilor, în călătoriile cu membrii familiei și, în cele din urmă, ați înflorit într-un călător pasionat solo la vârsta adultă. Această abordare de organizare a suvenirurilor surprinde progresul călătoriei dumneavoastră de-a lungul timpului și vă permite să priviți înapoi cu un sentiment de nostalgie.

Pasul 3:  Păstrați (sau afișați!) Suveniruri de călătorie

În cele din urmă, ultimul pas în procesul de depozitare a suvenirurilor este găsirea unui „cămin” permanent pentru suvenirurile tale. Pentru unii, asta ar putea însemna să le ascunzi în cutii rezistente sau într-o unitate de depozitare în afara amplasamentului. Dar puteți opta și pentru a afișa aceste articole într-un loc confortabil, unde vor fi admirate zilnic. Alegerea depinde in totalitate de ce spațiu de depozitare aveți disponibilă

(P)

Articolul Cum să organizezi si să depozitezi suvenirurile din călătorii apare prima dată în Primar in Prahova.

Sursa

gazduire web gazduire website