CUM SĂ UTILIZAȚI ELEMENTELE DESENATE MÂNĂ ÎN WEB DESIGN

Ce iese în evidență ca proiect de web design incredibil pentru tine? Considerați creația voastră drept un succes dacă este modernă, minimală și accesibilă?
Poate că ești genul de designer care experimentează în mod constant cele mai recente instrumente de design dinamic sau tehnologie de ultimă oră. Poate că site-urile dvs. web sunt vii, animate și pline de componente unice? Uneori, crearea designului ideal înseamnă să te gândești cu atenție la ceea ce vrei să realizezi pentru clientul tău. Scopul creării dvs. web are un impact semnificativ asupra componentelor pe care trebuie să le luați în considerare.
De exemplu, dacă sperați la un design extrem de emoționant și uman, ar putea merita să combinați unele dintre liniile și graficele dvs. elegante cu elemente desenate manual. Valoarea graficelor desenate manual în web design Elementele desenate manual sunt la fel ca celelalte componente ale designului web; acest mod poate fi folosit pentru a exprima individualitatea într-un mediu digital aglomerat.
Într-o lume în care toată lumea se concentrează pe creații futuriste și virtuale, elementele desenate manual pot atrage atenția înapoi asupra importanței umanității în conținutul tău. În calitate de designeri web, știm că componentele vizuale afectează adesea oamenii mai mult decât conținutul bazat pe text.
Ilustrațiile sunt elemente funcționale extrem de captivante care captează atenția publicului și transmit informații relevante. Principala diferență dintre elementele desenate manual și graficele construite cu vectori și alte componente digitale este că una pare a fi mai influențată de mâna omului decât cealaltă.
Chiar dacă ilustrațiile tale sunt create pe un ecran, la fel ca orice altă componentă de web design, împinge publicul să vadă ceva mai simplu, mai natural și mai autentic. Pentru un brand care încearcă să transmită inocență și umanitate în personalitatea sa, designul desenat manual poate vorbi despre partea psihicului uman care este adesea neapreciată de web design. Poate mai mult decât orice altă imagine, conținutul reamintește publicului că în spatele paginii web se află un om.
Valoarea caracteristicilor desenate manual în Web Design Orice imagine poate avea un impact masiv asupra calității designului dvs. web. Elementele vizuale oferă informații complexe într-un format ușor de absorbit. În lumea de astăzi a navigării rapide, în care distragerile sunt peste tot, imaginile sunt o metodă de a capta atenția și de a oferi rapid valoare.

Cu toate acestea, cu elemente desenate manual, treceți dincolo de funcționalitatea de bază a imaginilor pentru a îmbrățișa latura emoțională a conținutului. Beneficiile includ:

O experiență memorabilă: ilustrațiile web devin din ce în ce mai populare în rândul mărcilor de top precum Innocent Smoothies și Dropbox. Cu toate acestea, timpul care trece în aceste componente înseamnă că acestea sunt încă rare. Dacă vrei să ieși în evidență online, ilustrațiile te pot ajuta să faci asta.
Personalitatea mărcii: unul dintre cele mai semnificative beneficii ale designului web desenat manual este prezentarea personalității mărcii dvs. Liniile blocate ale conținutului imperfect care intră în imaginile ilustrate evidențiază natura umană a companiei tale. Atât de multe companii sunt dornice să arate „perfect” astăzi pentru a face atingerea umană mult mai primitoare.

Diferențiere: așa cum am menționat mai sus, ilustrațiile de mână sunt încă rare în peisajul designului digital. Dacă te străduiești să găsești o modalitate de a-ți scoate marca în evidență, aceasta ar putea fi. Deși trebuie să existe un sens în spatele designului tău, rezultatul ar putea fi un brand mai unic dacă poți transmite acest sens în mod corespunzător.

Sfaturi pentru utilizarea elementelor desenate manual în design web
Componentele desenate manual, la fel ca orice alt element al designului web vizual, necesită o strategie atentă. Nu doriți să vă copleșiți site-urile web cu aceste schițe sau ați putea sfârși prin a deteriora experiența utilizatorului în acest proces.

În timp ce lucrați la design-urile dvs. web, trăgând elemente desenate manual în amestec, gândiți-vă la cum puteți folosi fiecare ilustrație pentru a atinge un obiectiv crucial. De exemplu:

CREAȚI SEPARARE
Componentele de design desenate manual se pot combina și potrivi cu alte elemente vizuale de pe site-ul dvs. Funcționează perfect alături de videoclipuri și fotografii și ajută la evidențierea punctelor critice.

Pe site-ul Lunchbox, compania folosește elemente desenate manual. Acest lucru ajută site-ul să iasă în evidență și oferă un context suplimentar pentru clienții care scanează site-ul pentru detalii cruciale.

IMPLICAȚI-VĂ PUBLICUL
Uneori, elementele desenate manual se referă la conectarea cu utilizatorii finali la un nivel mai profund, mai emoțional. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să faci elementele tale desenate manual piese distractive și interactive în peisajul de design.

Un exemplu excelent în acest sens este în videoclipul muzical Stained Glass de aici. Acest joc interactiv combină o tendință captivantă de design web cu componente creative interactive, astfel încât utilizatorii să poată transforma experiența web în ceva unic pentru ei.

EVIDENȚIAȚI ANTETURILE CU TIPOGRAFIE
Uneori, cele mai bune elemente desenate manual nu sunt ilustrațiile sau imaginile complete. Tipografia desenată manual sau asemănătoare cu doodle-ul poate da, de asemenea, profunzime imaginii de marcă și designului site-ului web. Stilurile de tipografie care imită scrisul de mână natural și autentic sunt excelente pentru a capta atenția publicului. Aceste componente captivante amintesc clientului de ființa umană din spatele mărcii, fără a scăpa de eleganța site-ului. Acest exemplu de tipografie desenată manual de la hotelul Tradewinds arată cum designerii pot folosi fonturi de script pentru a capta imediat atenția clienților. Observați că fontul este încă ușor de citit de la distanță, deci nu reduce claritatea.
PUNEȚI DISPOZITIA
În funcție de compania pentru care proiectați, alegerile dvs. de creare a site-ului web pot avea un impact masiv asupra rezonanței emoționale pe care marca o are în publicul său. Elementele desenate manual permit site-urilor web să capete adesea un ton mai jucăuș. Ei pot oferi oricărui proiect o notă de inocență și prietenie care este greu de realizat în altă parte.

ELEMENTE ANIMATE
În cele din urmă, dacă doriți să combinați nuanțele unice ale designului desenat manual cu componentele moderne ale ceea ce este posibil în lumea digitală de astăzi, de ce să nu adăugați puțină animație. Elementele animate combinate cu ilustrații pot ajuta la aducerea unui site web la viață.

Pe site-ul Kinetic.com, componentele animate ilustrate ajută la evidențierea caracterului punk-rock a fanzine-ului. Este esențial să vă asigurați că nu exagerați cu animațiile dvs. aici. Amintiți-vă că prea multe animații pot încetini rapid un site web și pot dăuna ușurinței de utilizare.

Gânduri de finisare asupra elementelor desenate manual
Elementele desenate manual au multe de oferit lumii designului web.

Chiar dacă nu sunteți cel mai bun artist, puteți simula componentele desenate manual în designul dvs. web, folosind instrumentele și capabilitățile potrivite online.

Deși aceste caracteristici nu se potrivesc bine în orice mediu, ele pot fi perfecte pentru companiile care doresc să-și arate latura umană în lumea extrem de digitalizată de astăzi. Componentele desenate manual, poate mai mult decât orice altă caracteristică de design web, prezintă inocența și creativitatea artiștilor care există adesea în spatele paginilor de portofoliu și a mărcilor startup.

Ai putea experimenta cu designul desenat manual în următorul tău proiect?

24 Manole
Manole24 este o agentie de marketing independenta, o echipa pasionata a carei misiune este sa livreze cele mai eficiente si durabile strategii digitale pentru afacerile care conteaza.
gazduire web gazduire website