Cum se prepară o pizza perfectă în cuptorul pe lemne din grădina ta?

[ad_1]

Pizza este una dintre cele mai populare mâncăruri din lume și cu siguranță una dintre cele mai delicioase. Oricine o poate face în cuptorul din bucătărie, dar adevărul este că, o pizza perfectă este o artă. Iar atunci când este gătită într-un cuptor de gradina pe lemne, micile detalii vor face diferența. Așadar, meșterii sibieni în grătare și cuptoare premium, ne-au pregătit câteva sfaturi despre cum să gătești o pizza delicioasă folosind un cuptor tradițional pe lemne.

Evident, primul aspect este cuptorul. Dacă doriți să gătiți o pizza delicioasă, trebuie să aveți un cuptor pe lemne premium, așa cum sunt și modelele italiene alfa forni. Totuși, ce înseamnă un cuptor bun pentru pizza? În primul rând acesta trebuie să fie construit din materiale de calitate, să fie izolat perfect și să aibă o bună ventilație. Dacă aveți un cuptor care nu funcționează corespunzător, pizza va ieși uscată și nu va avea acel gust deosebit.

Al doilea secret este aluatul. Aluatul de pizza trebuie să fie întins bine și să aibă o grosime uniformă. În plus, aluatul trebuie să fie uscat înainte de a fi adăugate ingredientele. În acest fel, aluatul va rămâne crocant fără să se înmoaie din cauza ingredientelor folosite.

Al treilea aspect este sosul de roșii. Sosul de roșii este esențial pentru gustul unei pizza delicioase. Pentru a face un sos de roșii bun, trebuie să utilizați roșii proaspete și să le gătiți lent cu condimentele preferate, cum ar fi usturoiul, oregano, busuiocul, sare și piper.

Nu trebuie omis nici tipul ingredientelor pentru pizza. Atunci când vine vorba despre adăugarea toping-ului de pizza, trebuie să fie folosite ingrediente de calitate superioară. Folosiți legume proaspete, carne și brânzeturi de înaltă calitate. Încercați să evitați ingredientele prea umede, cum ar fi roșiile tăiate în cuburi mari sau ciupercile crude.

Un alt aspect important este focul. Pentru a găti pizza la cuptor pe lemne, trebuie să asigurați un foc bun și constant. În timp ce cuptorul se încălzește, ar trebui să începeți pregătirea ingredientelor și să le aranjați pe aluat. Așteptați până când cuptorul este destul de fierbinte și apoi puneți pizza în cuptor. Gătiți timp de 5-7 minute sau până când marginile aluatului sunt crocante și brânza este topită.

În concluzie, gătitul unei pizze delicioase la cuptor pe lemne nu cere foarte multe lucruri complicate. Un cuptor bun pe lemne, aluatul bine întins, sosul de roșii făcut în casă, ingrediente de calitate superioară, un foc bun și constant este tot ce aveți nevoie pentru a găti și a vă bucura de atmosfera unei seri cu pizza în grădina de acasă, alături de familie și prieteni!

În plus, din oferta meșterilor sibieni în gratare carbuni, puteți comanda on-line un catalog întreg de materiale necesare pentru construcția grătarelor și cuptoarelor pentru pizza sau pâine, servicii de la A la Z pentru construcția de grătare și cuptoare zidite pentru exterior, pe vatră sau cu plită, dar și grătare clasice pe cărbuni, grătare electrice, cuptoare premium kamado din ceramică sau grill-uri pe gaz pentru uz casnic sau modele puternice de mari dimensiuni, pentru bucătării profesionale!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website