agentie de marketing Bucuresti

Cum te poate ajuta o agentie de marketing Bucuresti in promovarea pe Facebook?

Promovarea pe Facebook si in general pe retelele de socializare este foarte importanta pentru afaceri in ziua de astazi. Lucrurile au evoluat considerabil – un sediu fizic si un website abia intretinut nu mai fac fata si evident, nu iti vor aduce volumul de clienti asteptat de tine.

Atunci cand dispui de bugetul necesar, dar mai ales ai o afacere de marimi generoase, este esential sa contactezi o agentie de marketing Bucuresti in vederea promovarii pe Facebook. De ce din Bucuresti?

Pentru ca o agentie din capitala are resursele si cunostintele necesare pentru a realiza acest tip de promovare la cele mai inalte standarde. Nu va trebui sa iti faci griji in privinta rezultatelor!

Te poti concentra pe o audienta specifica

Facebook permite afacerii tale sa ajunga fix la persoanele interesate de aceasta – sau la anumite audiente, stabilite pana la cel mai mic detaliu. Astfel, eforturile realizate de o agentie de marketing Bucuresti vor fi concentrate fix pe acele persoane care prezinta cele mai mari sanse de a deveni viitori clienti.

Cu ajutorul Facebook, te poti concentra pe grupuri de oameni in functie de varsta, sex, locatie, limbi vorbite, nivel de educatie, cariera, interese, hobby-uri si multe altele.

Te bucuri de cel mai mare ROAS

ROAS (return on ad spend) sau randamanetul cheltuielilor pe reclame in platforma Facebook este de aproximativ 9 dolari per dolar. Pe scurt, la fiecare 5 RON cheltuiti, ai sanse de a realiza venituri/profit din reclame de aproximativ 45 RON. Astfel, chiar si atunci cand cheltui mai mult pentru a realiza o singura conversie, rezultatul ROAS tot va fi in favoarea ta, deoarece nu exista alte costuri aditionale/suplimentare necesare pentru a finaliza conversia respectiva.

Iti poti promova afacerea in mai multe moduri

O agentie de marketing Bucuresti cu servicii complete se va bucura nespus de fiecare client care doreste promovare Facebook. De ce anume? Simplu, pentru ca platforma permite interactiunea cu o multitudine de tipuri de reclame sau anunturi.

Astfel, ai anunturi tip poza, video, de tip story, carousel, prin Messenger, tip jocuri video, dar si anunturi care iti prezinta, scurt si la obiect, selectia de produse din magazinul tau online direct pe Facebook. Astfel, utilizatorul poate vedea toate informatiile esentiale despre produsele tale in Facebook, conversia finala realizandu-se prin doar cateva clickuri care duc catre website-ul tau.

Promovarea pe Facebook este atat eficienta, cat si accesibila

Facebook prezinta o functie esentiala care iti permite sa rulezi anumite reclame pentru doar un dolar pe zi, oricat de mult timp doresti. Astfel, o agentie de marketing Bucuresti poate testa reclame pana cea mai buna pentru afacerea ta este gasita.

Astfel, promovarea pe Facebook este incredibil de accesibila. Vei cheltui exact cat este necesar pentru a realiza o conversie, dar mai ales poti testa anunturi, inclusiv tipuri noi de anunturi, cu o investitie minima.

Expertii agentiei The Markers sunt pregatiti sa iti ofere mai multe informatii despre acest tip de promovare. Tot ce trebuie sa faci este sa programezi o intalnire cu acestia si vei afla tot ce trebuie sa stii despre Facebook si despre utilitatea platformei in promovarea afacerii tale.

Cucereste si acest aspect al mediului online, iar afacerea ta nu va putea face nimic altceva decat sa evolueze!

gazduire web gazduire website