CURS DE URGENȚE MEDICALE ÎN CABINETUL STOMATOLOGIC ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA „SUCCES ÎN EDUCAȚIE ȘI SPORT”

7 octombrie 2023

BUCUREȘTI – Atenția și dexteritatea în situații de criză sunt esențiale în orice profesie medicală, iar stomatologia nu face excepție. Într-o inițiativă lăudabilă, Asociația „Succes în Educație și Sport” a organizat un curs specializat pe 7 octombrie, axat pe gestionarea urgențelor medicale în cabinetele stomatologice.

Într-o eră în care situațiile medicale de urgență pot apărea neanunțat, pregătirea corectă și eficientă este cheia. Cursul a abordat diverse scenarii care pot apărea în cabinetul stomatologic, de la reacții alergice la anestezice până la situații cardiace neașteptate. Cursanții au avut ocazia să se familiarizeze cu tehnicile de prim ajutor, echipamentele esențiale și protocoalele de urgență.

Reprezentanții Asociației „Succes în Educație și Sport” au subliniat importanța acestui tip de formare, evidențiind că „stomatologii sunt adesea în prima linie atunci când apar complicații medicale în timpul tratamentelor. Ei trebuie să fie pregătiți să acționeze rapid și eficient pentru a asigura siguranța pacienților.”

Feedback-ul cursanților a fost pozitiv, mulți dintre ei evidențiind cât de valoroase au fost cunoștințele dobândite și cât de bine organizat a fost evenimentul.

Pentru mai multe informații despre curs și alte inițiative ale Asociației „Succes în Educație și Sport”, cei interesați pot accesa site-ul oficial: https://asociatiasucces.ro.

Sursa

gazduire web gazduire website