„Dă-te jos că-ți dau o bere”

[ad_1]

O vasluiancă a încercat să îşi pună capăt zilelor, sătulă de griji și necazuri. Femeia a revenit însă destul de rapid la sentimente mai bune, după ce i-a fost promisă… o bere. Da, aţi văzut bine. Povestea care a început tragic a avut în cele din urmă un final fericit.

Un caz de-a dreptul incredibil a avut loc în municipiul Vaslui la sfârşitul lunii iulie. O vasluiancă a vrut să se arunce de pe acoperișul Pieței Traian. Martorii au alertat imediat autorităţile care au ajuns de urgenţă la faţa locului. Au încercat în zadar să o convingă să coboare…

Lenuţa din Vaslui a renunţat la tentativa de suicid pentru o bere

Vasluianca a renunţat la planul său

În schimb, un bărbat din mulţimea care a asistat şocată la toată scena a scos asul din mânecă. A spus câteva cuvinte magice, iar femeia a acceptat să renunţe la tentativa de suicid.

„Lenuță! Dă-te jos că-ți dau o bere”, a strigat bărbatul.

Nu a fost nevoie ca respectivul individ să spună de două ori. Cuminte, Lenuța a decis că e în avantajul ei să renunțe la gestul disperat și să accepte oferta. Doar că visul i-a fost năruit atunci când a ajuns jos.

Lenuța, femeia de 48 de ani, cu domiciliul în comuna Laza, din Vaslui a fost preluată ulterior de oamenii legii şi dusă la spital pentru evaluarea psihiatrică, scrie publicația locală Vremea Nouă.

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website