Damian & Brothers lansează proiectul ”Bairam la Casa de Cultură”


Mai știți momentele când muzica se asculta la „combină”? Când mergeam la magazine să luăm casete pentru acasă? Acum e momentul să o facem din nou. Damian and Brothers lansează proiectul ”Bairam la Casa de Cultură” – o celebrare autentică a muzicii de petrecere.

Damian Drăghici celebrează momentele când românii știau să se distreze sincer: la grătare, la bâlciuri, la petrecerile cu prietenii, și face din proiectul ”Bairam la Casa de Cultură” un trend național.

„Știm cu toții ce se ascultă în România de zeci de ani. Aceleași piese ridică oamenii în picioare, se ascultă la grătare, la petreceri, peste tot. Aceeași muzică e așteptată mereu și ar trebui ca asta să ne încânte. Bairamul este dintotdeauna dorit, iar faptul că muzica noastră reușește să bucure inimile oamenilor, să-i facă să simtă ceva adevărat, ne provoacă să facem din > o călătorie care să-i ducă în acele timpuri”, a spus Damian Drăghici.

Proiectul este o celebrare autentică a muzicii ascultate pe casetă, iar Damian Drăghici reaprinde focul nostalgic al acestui gen atât de recognoscibil și legat de voia bună românească.

Cristina Stroe spune că acest proiect înseamnă distracție simplă și sinceră: „Cred că distracția e unul dintre principalele elemente ale omului. Ne distrăm de când s-a inventat lumea, dar pare că acum mai degrabă încercăm să părem distractivi, în loc să ne simțim bine. Mi-aduc aminte că în trecut oamenii se strângeau la grătar, puneau muzică de casetă și se simțeau bine. Acum suntem mai preocupați să punem pe stories micii, în loc să-i mâncăm. > celebrează momentele sincere, când noi chiar simțim că trăim, iar muzica de Bairam este, fie că ne place sau nu, cea mai ascultată muzică românească. Așa că, hai să dăm drumul la Bairam pe sistem”.

Prima piesă a proiectului, „Bagă Micu”, e despre dorința simplă a românilor de a se bucura împreună cu cei dragi. Ea trebuie ascultată fără să-ți explici ”de ce?”. Uneori, inima înțelege mai bine decât mintea, iar aceasta este o piesă pentru inimile românilor.

Muzica: Cristina Stroe, Damian Drăghici, Giuliana Văduva, Damian Rusu

Text: Cristina Stroe, Giuliana Văduva

Producție: Damian Rusu, Damian Drăghici

Link Youtube: https://youtu.be/j2uQXiLqohM?si=ea4s4DpQEoKmO46r

Link foto: https://we.tl/t-4DmeRFQHHh

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……
Source link

gazduire web gazduire website