Daniel Nuță, dezvăluiri despre serialul “Groapa”: “Este și are o

[ad_1]

Daniel Nuță, dezvăluiri despre serialul “Groapa”! Actorul spune că a filmat și scene de amor!

Daniel Nuță, dezvăluiri despre serialul “Groapa”, ce urmează fie difuzat la Pro Tv. Actorul spune serialul are o poveste emoționantă și a tras multe duble la scenele de amor. Iată ce ne-a mai declarat recent, la evenimentul organizat de Pro Tv, la una din locațiile în care se filmează serialul, în Giurgiu.

Daniel Nuță, actor în serialul “Groapa”: „Eu am dat proba pentru altceva apoi am ajuns să dau proba pentru Sasha, personajul de acum”

Spune-mi cum ai “aterizat” în “Groapa”, noul serial ce va fi difuzat în curând la Pro Tv? Care e povestea?

Cum ai aterizat în “Groapa”? După o perioadă lungă de casting. Mi-a plăcut enorm de tare personajul, nu știam foarte foarte multe despre el. Inițial, eu am dat proba pentru altceva apoi am ajuns să dau proba pentru Sasha, personajul de acum. După perioada de casting m-am aruncat direct, ca în 300, vine Gerard Butler și zice “This is Sparta!”, eu am zis “This is Groapa!”.

Ce poți să îmi dezvălui despre rolul tău?

Nu pot să spun foarte multe, dar, da, face și el parte din familia Vlahu, o familie care controlează orașul ăsta de la port. Doar că el nu prea e de acord cu metehnele și cu acțiunile pe care le fac oamenii din familia lui, în special taică-su. Așa că se revoltă puțin. Se revoltă, fuge de acolo, doar că, în orice poveste, nu poți să fugi prea mult de rădăcinile tale, vine cineva și îl trage înapoi.

Ce spune Daniel Nuță despre scenele de amor din „Groapa”?

E un serial plin de acțiune…

Da. Este și are o poveste emoționantă, foarte multă dragoste și are și foarte mult amor. Ieri am filmat ceva foarte pasional. E o poveste foarte bună și asta mi-a plăcut enorm la scenariu, că e atât de bine scris. Si ca actor, în momentul în care iei și spui vorbele alea te simți ca peștele în apă, nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să te lași dus cum te duce textul. Nu mai ai nevoie de nimic și oamenii au grijă sa lucrăm la echilibru, chiar dacă e timpul scurt și avem un volum foarte mare de muncă.

Încercăm să acordăm cât de multă atenție personajelor, mai ales că suntem la început, echipa și noi. Vrem să fie cât mai ok. Nimeni nu se așteaptă ca după prima săptămână să fie perfect totul pentru că, chiar dacă ne cunoaștem între noi, nu am mai lucrat împreună ca și actori și echipa din spate. Adică fiecare experimentează și e în proces creativ, dar e funny și succesul o să îl vedem în toamnă.

Tragi multe duble la scene?

Depinde de secvență, sunt secvențe unde tragi multe și momentele de acțiune unde nu poți mai mult de una, două, pentru că nu permite.

Dar la cele de amor? Permite?

Acolo s-a filmat mult. Da, ieri am filmat foarte multe duble (zâmbește – n.r.)

„Tocmai ce mi-am făcut terasa acasă și acum că a venit vremea bună stau pe terasă când ajung de la filmare”

Vara asta adio vacanță dacă ești pe platourile de filmare pentru “Groapa”?

Da, adio vacanță. Nu aveam planificat nimic că am așteptat un răspuns de aici ca după aceea să îmi fac niște planuri. Pentru că știam că o să se filmeze pe vară, așa că nu, până la terminarea primului sezon, nimic. Fug 2 zile la TIFF să arunc și eu un ochi pe acolo, educativ, în rest nimic.

Cum te relaxezi în timpul tău liber?

Greu, tocmai ce mi-am făcut terasa acasă și acum că a venit vremea bună stau pe terasă când ajung de la filmare. Stau acolo cu un pahar de vin și uneori îmi vine să dorm acolo, mai ales că începe să fie deja călduț. Vreau să dorm acolo, dar știu că o să mă trezesc chircit. În weekend lucrez cu copiii la academie.

Daniel Nuță lucrează cu copii cu vârste între 5 și 18 ani

E greu să lucrezi cu copii?

Nu, chiar deloc. Trebuie să ai răbdare cu ei, să vorbești pe limba lor și să îi tratezi pe ei așa cum tratezi un adult. Să nu simtă ei că sunt copii în fața ta, suntem colegi. Ei sunt colegii mei.

Ce vârste au?

Am și grupe de 10 ani, am și grupe mai mari de 12, 13, am și grupă de 16, așa că diferă. Academia are copii de la 5 la 18 ani și, în principiu, eu coordonez cumva toată programa, filmările lor, scurt metrajele pe care le facem anual. E mult de muncă și acolo, dar nu la fel ca și aici, la “Groapa”. În momentul în care vrei să o faci și simți să faci, oboseala e doar fizică. Când ajunge la minte e greu.

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website