Daniela Crudu și-a botezat fetița! Ce ținută a ales pentru eveniment + Mulți au considerat-o nepotrivită

[ad_1]

Daniela Crudu și-a botezat fetița weekend-ul trecut! Ținuta pe care a ales-o pentru eveniment a fost considerată neinspirată de fanii brunetei.

Micuța Daiana a fost botezată, iar evenimentul a adunat numeroase nume din showbizul românesc. Petrecerea a fost mare, iar în lumina reflectoarelor, pe lângă bebeluș, a fost și Daniela Crudu. Ea a strălucit la botez și a atras toate privirile.

Pentru marele eveniment, fosta vedetă de la Antena 1 a ales să poarte o ținută complet albă. Bruneta s-a orientat către o rochie scurtă, care îi pune în evidență formele și arată cât de bine s-a recuperat după naștere. Rochița a fost asortată cu o pereche de sandale, tot albe. Ținuta a fost completată de un accesoriu inedit în zona gâtului, un trandafir alb, scrie CANCAN.RO.

Daniela Crudu a strălucit, însă felul în care a ales să se îmbrace a stârnit câteva controverse. Mulți s-au gândit că este mai degrabă mireasă și au considerat că alegerea nu a fost neapărat prea inspirată.

Daniela Crudu radiază de fericire! Bruneta a născut o fetiță perfect sănătoasă, în datade 1 mai 2023. Anunțul a fost făcut chiar de ea prin intermediul rețelelelor sociale.

Doamna Doctor Vilcan Cristiana cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!„, a scris Daniela Crudu pe contul său de socializare.

Mai mult decât atât, primele imagini cu bebelușul au fost distribuite chiar de brunetă, prin intermediul rețelelor sociale. Daniela Crudu a născut prin cezariană, exact așa cum își dorea și atunci când a făcut anunțul legat de sexul copilului.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a spus bruneta.

Fanii au rămas impresionați de transformarea brunetei și au lăudat-o pentru modul în care arată în timpul sarcinii. Ședința foto a fost una de excepție, iar Daniela s-a afișat în diferite poziții și ținute, arătând că este o mamă foarte chic și la modă.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website