De 3 ani de zile, Metropola TV este televiziunea familiei tale

[ad_1]

Pe 15 august 2020, în zi de mare sărbătoare din punct de vedere religios, Sfânta Maria, Metropola TV emitea pentru și din dragoste pe oamenii pe care-i vrea informați corect și echidistant, pentru românii care-și doresc să se bucure de un melanj echilibrat de știri, divertisment, cultură generală.

De-a lungul celor trei ani, pragul studioului Metropola TV a fost trecut de personalități de renume din România, de vedete urmărite de comunități importante de fani, dar și de oameni cu povești de viață senzaționale.

3 ani de Metropola TV vor fi marcați de o serie de ediții special concepute de echipa Metropola TV, ediții care-și vor păstra „De ce-ul” propus încă de la început.

Mariana Zberianu vine de la ora 19:00 cu o „Ediție Specială” (live), dedicată Zilei Marinei.

În zi de mare sărbătoare, telespectatorii Metropola TV nu aveau cum să nu o întâlnească pe Frătzi, într-o ediție specială „Frătzi a aflat cum au trecut 3 ani”. Așadar, de la ora 20:00, Andreea Frățilă îi provoacă pe colegii ei să răspundă la această întrebare.

De la ora 21:00, telespectatorii sunt invitați să se așeze comod în fotolii pentru că Metropola TV difuzează filmul artistic „Filantropica”.

Metropola TV este televiziunea familiei tale!
FRECVENȚE METROPOLA TV:

👉 RCE-RDS – poziția 41 HD și 42 SD
👉 TELEKOM Canal 804
👉 INES IPTV HD I NextGen SD, analog/digital – Canal 12
👉 ORANGE TV Canal 38 & Orange TV GO I
👉Vodafone – Canal 804
👉 ONLINE www.metropolatv.ro[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website