De cate ori putem reincarca un cartus de cerneala pentru sublimare

De cate ori putem reincarca cartus de cerneala pentru sublimare?

La aceasta intrebare nu exista un raspuns exact, putem indentifica 3 parametri care trebuie luati in considerare de cate ori un cartus poate fi reincarcat. Acest lucru variaza in mare masura de la imprimanta la imprimanta si numai dumneavoastra veti putea evalua numarul de reincarcari posibile  pentru cartusul dumneavoastra.

Contactele electrice ale cartusului  sunt in general fabricate din cupru si sunt folosite de imprimanta pentru a va citi cartusul. Aceste contacte sunt foarte de sensibile si nu au fost concepute pentru foarte multe reincarcari. Poate veti beneficia de trei sau patru reincarcari. Daca contactele de pe cartusul tau se ard, imprimanta nu va mai putea recunoaste cartusul si chiar daca ai un cartus plin, nu vei putea imprima.

Capul de imprimare are cateva duze care pulverizeaza cerneala pe hartia de transfer atunci cand este in desfasurare o lucrare de imprimare. In functie de frecventa de utilizare, duzele pot fi suprautilizate sau se pot usca. Lasarea cartuselor nefolosite pentru o perioada lunga de timp, lasarea lor in aer liber, necuratarea corecta a cartuselor poate cauza probleme atunci cand reumpleti un cartusciente. La ce foloseste o reumplere daca oricum nu poti imprima?

Cerneala cu care reincarcati cartusul este in general absorbita de un burete care retine cerneala in el. In caz contrar, cerneala s-ar scurge din cartus. Acest burete este predispus la uzura in timp si poate sustine  3 sau 4 reincarcari. Cand buretele incepe sa-si piarda capacitatea de absorbtie, cerneala va incepe sa se scurga din cartus.

Huzo.ro este cea mai renumita companie care produce in masa articole vestimentare prin sublimare pentru echipe sportive , echipe de dansuri si multe alte activiati . Dovedit in timp Huzo.ro produce cele mai calitative articole de imbracaminte . Va invitam pe site-ul nostru Huzo.ro pentru completarea formularului de comanda si unul dintre operatorii nostri va va contacta in cel mai scurt timp.

gazduire web gazduire website