De ce nu s-a căsătorit Lili Sandu cu Silviu Țolu: „Nunta era planificată. Din cauza…”. În ce condiții s-ar despărți de el

[ad_1]

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, aceștia fiind și părinții unui băiețel. Mulți se miră că vedeta și iubitul ei nu s-au căsătorit, însă Lili Sandu a declarat că plănuiseră nunta, la un moment dat, dar au anulat-o. Lili Sandu a spus și care ar fi gestul care ar determina-o să se despartă imediat de Silviu Țolu.

De ce nu s-a căsătorit Lili Sandu cu Silviu Țolu. Lili Sandu, frumoasa prezentatoare de la „Vorbește lumea”, trăiește o poveste de iubire de ani de zile, alături de partenerul Silviu Țolu. Cei doi au devenit părinții unui băiețel și sunt foarte fericiți împreună, considerându-se o familie adevărată, chiar dacă vedeta și iubitul ei nu sunt căsătoriți. Lili Sandu a vorbit recent, mai pe larg, despre măritiș, dezvăluind că nunta ar fi urmat să aibă loc înainte de pandemie.

De ce nu s-a căsătorit Lili Sandu cu Silviu Țolu

Lili Sandu a declarat că a avut, la un moment dat, planuri de nuntă cu partenerul ei, Silviu Țolu, și că începuseră să organizeze evenimentul. Din păcate pandemia a dat totul peste cap, astfel că au fost nevoiți să anuleze ceremonia.

„Motivul pentru care eu și Silviu nu ne-am căsătorit este faptul că nunta noastră era planificată fix înainte de pandemie. Din cauza acestor doi ani extrem de diferiți, am fost nevoiți să o amânăm. Cu timpul, aceasta nu a mai reprezentat o prioritate pentru noi. Nu credem că fericirea stă într-o hârtie.

Faptul că suntem împreună este tot ce contează pentru noi. Familia unită și fericită pe care am format-o este aceeași cu sau fără un act care atestă materializarea ei’, a dezvăluit Lili pentru FANATIK.

„Nunta era planificată. Din cauza…”

Lili a mărturisit și ce anume ar determina-o să pună punct relației cu Silviu Țolu, chiar dacă este tatăl copilului ei. Vedeta este de părere că atunci când nu mai există respect în cuplul, relația devine toxică. Lili Sandu a menționat, de asemenea, că nu ar tolera niciodată violența fizică sau verbală.

„Lipsa de respect. În momentul în care partenerul tău de viață săvârșește anumite acțiuni care denotă lipsă de respect, în special manifestări de violență fizică sau verbală, este clar că nu există niciun motiv pentru care ar trebui să continui relația respectivă.

Nu există dragoste fără respect. Cine nu te respectă… clar nu te iubește! Respectul este acel ceva ce ar trebui să rămână în picioare și după 50 de ani de relație sau căsnicie’, a declarat Lili, pentru FANATIK.

Articolul De ce nu s-a căsătorit Lili Sandu cu Silviu Țolu: „Nunta era planificată. Din cauza…”. În ce condiții s-ar despărți de el apare prima dată în Ciao.ro.

[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website