De la ce vârstă este recomandat masajul facial? Care sunt contraindicațiile?

În timpul unui masaj facial, circulația sângelui se îmbunătățește, crește fluxul de sânge arterial, iar celulele pielii primesc mai mulți nutrienți și oxigen. Datorită acestor aspecte pielea devine mai tonifiată și radiantă, iar pe termen lung este prevenit ptoza.

Un masaj facial realizat corect, de către un specialist calificat într-un salon de masaj este benefic la orice vârstă, chiar și pentru adolescenții care au probleme cu excesul de sebum și suferă de acnee. Datorită uleiurilor esențiale, acneea este ameliorată chiar din primele ședințe de masaj. Totuși doar un specialist calificat poate determina nivelul agresivității acneei și mișcările potrivite pentru fiecare client în parte. Astfel de terapeuți găsiți la Baliss Spa – salon de masaj în București!

Totuși de la vârsta de 25 de ani este recomandat efectuarea cursurilor de masaj facial periodic și constant. Acest lucru va ajuta la încetinirea îmbătrânirii prin menținea elasticității feței, relaxarea musculaturii, fapt ce împiedică apariția ridurilor, dar totodată și hidratează intens țesuturile cutanate.

Dacă aveți vârsta trecută deja peste 30 de ani și încă niciodată nu ați vizitat un salon de masaj pentru o procedură de masaj facial, păi iată că a venit timpul să alegi un salon de masaj care oferă servicii de masaj facial în București.

Care sunt contraindicațiile unui masaj facial?

Pentru o ședință de masaj facial nu există foarte multe contraindicații, totuși sunt câteva de care trebuie să țineți cont înainte de a merge la un salon de masaj:

  • Evitați masajul dacă aveți febră
  • Amânați procedura de masaj facial dacă aveți arsuri solare
  • O altă contraindicație este alergia severă la nivelul feței
  • Boli ale pielii contagioase
  • Răceală

 

Cât de des poți efectua un masaj facial?

Procedurile de masaj facial sunt recomandate să fie efectuate de 2-3 ori pe săptămână, dar un aspect important este găsirea unui salon de masaj în București. Astfel câte 2-3 proceduri de masaj facial pe săptămână trebuie efectuate 10-15 proceduri, pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Ulterior pentru menținerea efectului trebuie efectuate 3-4 proceduri pe lună. Însă aceste cifre sunt generalizate, prin urmare, terapeuții noștri de la Baliss Spa o să vă îndrume în efectuare unui plan de masaj facial.

gazduire web gazduire website