Denimul, senzația acestei primăveri – tips & tricks de la Florin Burescu

[ad_1]

In general, primăvara este despre culori vibrante, ținute noi, dar și confort, astfel că după o iarnă grea, în care am purtat multe haine, odata cu venirea căldurii ne dorim să avem look-ul perfect, fără prea multă bătaie de cap. Iată câteva sfaturi de la un renumit designer vestimentar!

Primăvara poate fi un moment al schimbării si al revitalizării, iar venirea căldurii stârnește în multe persoane dorința de a fi în trend și la curent cu ultimele tendințe în modă, pentru că este o perioadă în care ne dorim să ne reinventăm și să ne adaptăm stilul vestimentar la vremea caldă și la noile trenduri.

De asemenea, primăvara este un sezon care aduce cu sine multă energie si optimism, iar această stare de spirit poate fi reflectata prin alegerile vestimentare. Însă, cu siguranță, în mintea doamnelor și domnișoarelor apare constat bine-cunoscuta întrebare. Eu cu ce mă îmbrac? Ce tendințe sunt primăvara aceasta? Ce culori se poartă? Dar mai ales, întrebarea care ne dă fiori pe șirea spinării. Ce fac dacă nu-mi stă bine cu ce este la modă?

Denimul, senzația acestei primăveri

Ei bine, pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, Ciao.ro a stat de vorbă cu unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari, Florin Burescu, care ne-a oferit informații prețioase. Privește ce ne-a spus!

Ce tendințe sunt primăvara aceasta?

Se pare că primăvara aceasta denimul și costumele sunt piesele vedetă. Este extrem de important să porți ceea ce te avantajaza și te caracterizează. În urma prezentărilor de modă internațională am observat că majoritatea designerilor își păstrează stilul propriu, fără a se axa pe ceva comun. Însă, totuși, elemente din costum sunt prezente în majoritatea colecțiilor.

Cum este potrivit să te îmbraci chiar la început de primăvară?

Din punctul meu de vedere primăvara este anotimpul renașterii și cred că așa ar trebui să arate și stilul nostru vestimentar. Eu recomand maletele din cășmir cu sacou, cămăși cu geci de blug și trenciuri colorate. Încercați mereu să purtați culori puternice sau accesorii.

Ce culori sunt în trend perioada următoare?

Conform institutului Pantone nuanță anului este Magenta. Atenție mare însă că nu este o culoare pe care să o combinați foarte ușor și nici o culoare ce poate fi purtată fără make-up.

Tu îl ai în garderobă?

Ce facem dacă nu ne ‘’prind’’ culorile care sunt la modă?

Nu trebuie să purtam ce este la modă, ci trebuie să purtam ce ne avantajaza. Important este să ne cunoaștem foarte bine calitățile și defectele, doar așa putem să facem alegerile corecte. Niciodată nu purtați ce apare pe podium, sau în revistele de specialitate dacă acestea nu vă caracterizează.

Cum putem crea ținuta perfecta pentru primăvară?

Ținuta perfectă va fi mereu alcătuită din piese clasice în maxim 2 nuanțe și care sunt croite pe conformația ta. Pantalonii anilor ’90 avantajaza cam orice siluetă, dacă adăugăm o maleta și un trancy în culoarea pantalonului, putem spune că avem o ținută corectă și modernă, însă nu uita de accesorii.

Florin Burescu este un cunoscut designer vestimentar cu zeci de prezentări de modă în Europa, în țări precum Franța, Italia, Germania, Spania, Bruxeles. Chiar dacă designerul a colaborat cu majoritatea celebrităților autohtone, nu ezită niciodată în a-și spune părerea sinceră despre alegerile vestimentare făcute de acestea.

Sursa foto: Pixabay.com[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website