Mai multe detalii despre procesul de imprimare prin sublimare

Imprimarea prin sublimare foloseste caldura pentru a fuziona cerneala si materialul de suprafata sau direct in material, in functie de proiect. Cernelurile folosite in procesul de sublimare se transforma in gaz atunci cand sunt aduse la o temperature inalta, apoi se combina cu materialul textil si se imprima permanent in  tesatura. Rezultatul este permanent si semnificativ mai putin predispus la decolorare, deoarece cerneala patrunde in material in loc sa se aseze deasupra ca o imprimare obisnuita.

Imprimarea prin sublimare este aproape ca un tatuaj, in care se foloseste material textil in loc de piele. Apoi, in loc de pori, exista fibre care se deschid sub caldura. Acolo, cerneala se raceste in timp ce se aplica presiune, trecand inapoi la o forma solida .

Aceasta metoda de imprimare rapida si eficienta castiga in mod constant popularitate, in special pentru modelele care se bazeaza pe nuante. Imprimarea prin sublimare va permite sa va executati modele care acopera intregul produs de la cusatura pana la cusatura.

Avantajele imprimarii prin sublimare

Cel mai mare avantaj pentru aceasta metoda este libertatea pe care o ai cu designeul modelele pe care doresti as le imprimezi, ceea ce nu este intotdeauna posibil cu alte metode de imprimare sau broderie. In cazul imprimarii prin sublimare, puteti imprima o camasa acoperita cusatura la cusatura cu orice fel de model doriti , logo , un design care sa acopere tot materialul sau alte modele.

Longevitatea imprimarii prin sublimare este un alt aspect pozitiv aici , designeul care nu se va crapa, nu se va decoji si nu se va decolora chiar si dupa nenumarate cicluri de spalare.Acesta este aspectul pozitiv pentru o viata mai lunga a hainelor imprimate prin procedeul de sublimare.

Imprimarea prin sublimare este potrivita pentru comenzi de loturi mar, modele de cusatura la cusatura si articole de imbracaminte cu multe variante de design si aplicatii, de exemplu loturi sportive  , echipe de dans si asa mai departe.

Daca aveti un proiect pentru articole vestimentare  , va invitam pe Huzo.ro pentru a lua legatura cu noi si impreuna va putem garanta cea mai buna calitate pe care o puteti gasi pe piata !

Huzo , noi putem accent pe calitate!

gazduire web gazduire website