Detalii de care trebuie sa tinetii cont inainte de a cumpara pantofi pentru copii

Piciorul trebuie sa aiba spatiu de crestere si spatiu de mers, in total aproximativ 15 mm. Inaltimea de crestere ar trebui sa fie de aproximativ 10 mm si spatiul de mers de 5 mm pe masura ce piciorul se misca inainte pentru fiecare pas pe care il face copilul dumneavoastra.Diferenta dintre  fiecare dimensiune poate varia , in general, exista o diferenta de aproximativ 5-10 mm intre fiecare dimensiune .

Pana la varsta de doi ani, picioarele copiilor cresc cu 20 mm pe an. Intre doi si trei ani, aproximativ cu 15 mm pe an si ulterior, pana la varsta de unsprezece ani, cu 10 mm pe an.Trebuie sa masurati cu atentie picioarele si pantofii copilului la intervale regulate.

Copiii au tendinta de a sari in bazine cu apa si de a se juca in zapada, pe de alta parte, picioarele copilului transpira cativa centilitri in fiecare zi . O parte din umiditate se evapora , in timp ce restul este absorbit de sosete si de interiorul pantofului pentru bebelusi. Putine materiale sunt complet impermeabile si ar trebui sa schimbati intre diferiti pantofi pentru copii pentru a le permite sa se usuce complet. Pantofii din piele sunt cea mai buna alegere avand in vedere acest aspect.

Nu  uscati pantofii din piele  pentru copii in masini de uscat. Evitati eaceste situatii deoarece , din cauza caldurii se pot deteriora cu usurinta si nu vor mai avea aceeasi eficienta  .

Magazinul www.littleshoes.ro va pune la dispozitie o gama larga de pantofi si sandalute pentru micutii dumneavoastra . Impreuna pentru viitorul copilului tau!

gazduire web gazduire website