Detalii pentru care trebuie sa acordam atentie in timpul procesului de imprimare prin sublimare

Detalii pentru care trebuie sa acordam atentie in timpul procesului de imprimare prin sublimare

 

In principiu imprimarea prin sublimare este un procedeu sigur , simplu si usor de realizat insa trebuie sa luam in considerare anumite  lucruri pentru ca rezultatele sa nu fie alterate .

Nu trebuie sa atingeti suprafata de imprimare a  hartiei de transfer direct cu mainile, pentru a nu contamina hartia de transfer si a nu afecta procesul de imprimare.

Pentru hartia de sublimare imprimata care trebuie stivuita, trebuie sa asteptati pana cand modelele sunt complet uscate inainte de a  fi stivuite.

Acordati o atentie deosebita alegerii diferitelor temperaturi de transfer si timp de transfer pentru diferite tesaturi.

In timpul transferului termic, suprafata de presare la cald, hartia de transfer si suprafata substratului trebuie sa fie aproape una de alta si nu trebuie sa existe goluri, altfel imaginea de transfer si textul vor fi neclare.

Inainte de productie, asigurati-va ca ajustati calibrarea culorii computerelor, imprimantelor, cernelii de sublimare, hartiei de transfer si masinilor de transfer termic. Suprafata masinii de transfer trebuie pastrata curata.

Daca doriti sa aflati mai multe despre  procesul de sublimare Huzo.ro , va rugam sa nu ezitati sa  ne contactati prin formularul de contact de pe site-ul nostru www.huzo.ro si va vom contacta in cel mai scurt timp. Va multumim pentru atentia acordata HUZO!

gazduire web gazduire website