Dezvăluiri incredibile despre sora lui Theo Rose! Raluca a experimentat un divorț traumatizant

[ad_1]

Viața amoroasă a lui Theo Rose a devenit cel mai discutat subiect, după ce s-a aflat că trăiește o idilă cu regizorul serialului ”Clanul”. Despre cei doi se știa că sunt în relații de lungă durată cu alte persoane, însă au fost dați de gol de CANCAN.RO. Nici sora cântăreței nu pare să ducă lipsă de ”acțiune”, ba chiar a povestit că a trecut printr-un divorț care a afectat-o destul de mult.  

După dezvăluirile din CANCAN.RO, Theo Rose și-a asumat relația cu regizorul Anghel Damian, în vreme ce ”foștii” lor au fost reținuți în comentarii. Însă nu doar viața ei amoroasă este atât de interesantă, ci și a surorii sale, Raluca.

Tânăra a divorțat de soțul ei în 2019, după 11 ani de căsnicie. A mărturisit într-un interviu că acum, după perioada dificilă, simte totul ca o eliberare! Și asta pentru că a reușit să-și vindece rănile despărțirii de bărbatul lângă care se vedea toată viața.

În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul”, a spus Raluca, sora lui Theo Rose.

Aceasta a susținut, de asemenea, că a încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat greșit în căsnicia ei. Ca într-un final să-și rezolve toate probleme de una singură, fără a apela la terapie.

Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început! Am reușit să aflu eu singură. M-am apucat să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, de spiritualitate!”, a mai spus sora cântăreței.

Raluca a recunoscut, totodată, că vrea să o ia de la zero și este deschisă pentru o nouă relație. Însă a exclus să mai păstreze legătura cu fostul ei soț.

Theo Rose: ”Abia aștept să vă spun toată povestea”

După apariția pozelor cu Theo Rose și Anghel Damian, cântăreața le-a explicat fanilor că toți apropiații ei ar fi știut de această poveste de dragoste.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi. După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta. Pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta (…)

Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul. Și, în rest, ce să vă zic. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat deja de ceva timp pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta. Chiar dacă pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, nu este așa…””, a precizat Theo Rose.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website