„Diavolul cu coarne și flăcări în ochi”

[ad_1]

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au o prietenie de foarte mulți ani. Cei doi sunt apropiați atât în viața reală, cât și pe micul ecran și la turnee de stand-up.

Mai mult, Cătălin Bordea este nașul unuia dintre copiii lui Nelu Cortea. Așadar, cei doi au turnee de stand-up în țară, iar de multe ori au fost însoțiți chiar de Livia, soția lui Bordea. Cortea are un vlog în care povestește tot ce face la turnee, iar în multe dintre filmări apare și soția lui Cătălin Bordea.

De fiecare dată când apare în cadru, Nelu Cortea o prezintă ca pe diavolul (cu coarne și flăcări în ochi). Cortea a recunoscut, în multe rânduri, că nu o suportă pe Livia, motivul fiind că îl ține în frâu pe Cătălin. Asta spre deosebire de soția lui Nelu, care e la locul ei, îi oferă libertate și nu se bagă în treaba lui.

Ce spune Nelu Cortea despre divorțul lui Cătălin Bordea

Nelu Cortea a preferat să stea departe de acest subiect. Comediantul susținea că nu știe nimic despre separarea dintre prietenul său și soția lui.

„Nu știu, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt la țară, nu am citit ce s-a spus. Băi, chiar nu știu. N-am vorbit de o săptămână cu el. Chiar! Ia să-l sun și eu. Nu am ce să zic. Ultima oară când am vorbit cu el era ok. E devastat că ce? Nu știu. Chiar nu am vorbit despre asta cu el. Trebuie să văd și eu despre ce e vorba. Trebuie să vorbesc cu el”, a declarat Nelu Cortea, pentru Fanatik.

Cătălin Bordea trece printr-o perioadă extrem de grea. Pentru prima dată, comediantul a recunoscut că are probleme personale foarte mari.

Cătălin Bordea este implicat la ora actuală într-un divorț pe care nu și l-a dorit. Soția lui, Livia, a decis să pună punct căsniciei și, se pare că, deja are pe altcineva. Luat prin surprindere, Bordea a avut un șoc după ce s-a întors din America Express.

Comediantul a declarat că a venit foarte obosit din reality show, dar a găsit și acasă probleme foarte mari. Mama lui suferă de cancer, boala a recidivat perioada când el a fost plecat, soția l-a părăsit, iar problemele lui Bordea nu se termină aici.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea și Livia nu s-au mai înțeles de foarte mult timp. Cei doi au vrut să pună punct căsniciei înainte ca actorul că plece în America Express, însă au decis să își mai dea o șansă. S-au gândit că poate cele două luni departe unul de celălalt îi va aduce la gânduri mai bune.

Cu toate acestea, timpul a trecut, iar Livia simte că nu mai poate să reînvie flacăra iubirii. Cătălin Bordea ar fi fost și la psiholog pentru a lucra la el și pentru a îndrepta lucrurile. Mai mult, apropiații cuplului spun că actorul suferă enorm.

Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru CANCAN.RO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website