Divorț șoc în showbiz! Actrița i-a spus „adio”, după 7 ani de căsnicie: „Vreau pe cineva normal”

[ad_1]

Divorț șoc în showbiz! Actrița i-a spus „adio”, după 7 ani de căsnicie: „Vreau pe cineva normal”.

Pe data de 17 iulie, Sofia Vergara și Joe Manganiello au vorbit, în cadrul unui interviu, despre despărțirea lor. După mai bine de 7 ani de relație, cei doi au decis să divorțeze, chiar dacă susțin că, încă, se iubesc. 

Actrița, în vârstă de 51 de ani, și partenerul ei, 46 de ani, nu vor să-și mai dea o șansă. Cei doi erau căsătoriți din anul 2015, dar, dat fiind faptul că amândoi sunt actori și au proiecte în întreaga lume. Nu reușeau să se mai sincronizeze, după cum susțin apropiații lor. Cel puțin pentru moment, cuplul nu vrea să dea foarte multe detalii, spunând.

Divorț șoc în showbiz

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult. Cerem politicos să ne respectăm intimitatea în acest moment. În timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, a spus cuplul, într-o declarație pentru Page Six, scrie verdic.ro.

Cei mai bine platiti actori de la Hollywood! Sofia Vergara, cunoscută, între altele, pentru rolul din serialul „Modern Family”, este cel mai bine plătit actor american de televiziune, pentru al şaptelea an consecutiv, cu 16 milioane de dolari peste următorul clasat în topul Forbes.

Între 1 iunie 2017 şi 1 iunie 2018, Vergara a câştigat 42,5 milioane de dolari, faţă de 26,5 milioane de dolari cât a câştigat Jim Parsons („The Big Bang Theory”) în aceeaşi perioadă.

Sursa foto: Instagram

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website