Doina Teodoru l-a făcut praf la televizor, în fața colegilor de trust. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a spus tot: „E zero la pat”

[ad_1]

Doina Teodoru l-a făcut praf la televizor, în fața colegilor de trust. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a spus tot: „E zero la pat”.

Doina Teodoru a apărut pentru prima dată în emisiunea de umor de la Antena 1, în 2017. La acea vreme, actrița a spus multe lucruri despre vedete. Roast-urile ei au fost foarte apreciate de către juriul iUmor. Printre cei pe care i-a adus în discuție, la acea vreme, era Liviu Vârciu, actorul care era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi.

Doina Teodoru l-a făcut praf la televizor

Doina Teodoru l-a luat în vizor pe „băiatul” lui Nea Mărin și a făcut câteva afirmații controversate la adresa lui, mai în glumă, mai în serios. Actrița nu era împreună cu cheful Cătălin Scărlătescu pe atunci.

„Liviu Vârciu…am spus că a început de jos și a rămas la același nivel. Îmi cer scuze lui Liviu pentru că între timp l-am și cunoscut și e un tip super mișto, mai ales că la pat e zero”, spunea vedeta, în 2017, la prima ei apariție de la iUmor. După ce a auzit această glumă, Mihai Bendeac a râs cu lacrimi.

Nici pe Delia nu a sărit-o din schemă. A zis câteva vorbe dure la care toată sala a amuțit atunci. „Delia, ție chiar ți s-ar potrivi rolul de prințesă. Nu ai observat că în nicio poveste prințesele nu nasc? Nu fac copii. Doar Reginele nasc”, i-a spus Doina Teodoru.

Doina Teodoru este mamă de fetiță în noul serial de la Antena 1! Primele imagini cu iubita lui Cătălin Scărlătescu în acest rol au devenit virale.

Doina Teodoru va apărea într-un nou serial, intitulat „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, o adaptare după producția turcească „Room 609”. Vedeta a participat la castinguri și a primit vestea cea mare la scurt timp: a câștigat un rol în proiect.

Pe contul de instagram al Doinei Teodoru au apărut câteva imagini în care actrița este alături de Iulia Barbu, unul dintre copiii care fac parte din distribuția serialului care va fi difuzat, în viitor, de Antena 1, după cum scrie CANCAN.RO.

Potrivit informațiilor apărute până acum, actrița va interpreta rolul unei tinere care a făcut rapid trecerea de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie.

Ce spune Doina Teodoru despre rol

M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea să pară.

La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie, dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj «cărnos», cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericită”, spunea Doina Teodoru.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website