Doina Teodoru, mamă de fetiță! Primele imagini cu iubita lui Cătălin Scărlătescu în acest rol au devenit virale


Doina Teodoru este mamă de fetiță în noul serial de la Antena 1! Primele imagini cu iubita lui Cătălin Scărlătescu în acest rol au devenit virale.

Doina Teodoru va apărea într-un nou serial, intitulat „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, o adaptare după producția turcească „Room 609”. Vedeta a participat la castinguri și a primit vestea cea mare la scurt timp: a câștigat un rol în proiect.

Pe contul de instagram al Doinei Teodoru au apărut câteva imagini în care actrița este alături de Iulia Barbu, unul dintre copiii care fac parte din distribuția serialului care va fi difuzat, în viitor, de Antena 1, după cum scrie CANCAN.RO.

Potrivit informațiilor apărute până acum, Doina Teodoru va interpreta rolul unei tinere care a făcut rapid trecerea de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie.

Ce spune Doina Teodoru despre rol

M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea să pară.

La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie, dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj «cărnos», cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericită”, spunea Doina Teodoru.

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu socrii! Doina Teodoru a dat tot din casă: „Au vorbit și…”

Având deja o relație de doi ani cu Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, Doina Teodoru l-a dus la părinții ei și le-a făcut cunoștință. Potrivit spuselor actriței, cei trei au o relație apropiată și au vorbit de mai multe ori. Fosta concurentă de la America Express este născută în Galați, însă s-a mutat în București pentru a-și urma pasiunea pentru actorie.

„Au vorbit, se înțeleg bine. E okay”, a spus Doina Teodoru, potrivit CANCAN.RO.

Doina Teodoru spune că a reușit să-și facă părinții mândri datorită parcursului ei în cadrul emisiunii America Express. Actrița a fost la un pas de a intra în cursa pentru marele premiu, însă a pierdut în fața echipelor Andreea Antonescu – Andreea Bălan și Nelu Cortea – Cătălin Bordea.

„Nu știu, că nu eram acolo când m-au văzut la televizor (râde – n.r.). Dar m-au felicitat. Au fost fericiți că am mers acolo și au fost mândri de mine – cel puțin, așa spun ei (râde – n.r.)”, a adăugat actrița, potrivit CANCAN.RO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

gazduire web gazduire website