Dorian Popa s-a realizat la 35 de ani! Care e cea mai mare dorință a artistului pentru ziua lui

[ad_1]

Dorian Popa a fost sărbătoritul zilei pe 7 august. Vedeta youtube-ului și a Instagramului a sărbătorit cu prietenii și a avut un tort la care a rămas cu gândul și acum.

Sărbătoritului îi merge din plin pentru că e mereu optimist și țintește sus. Cei 35 de ani l-au prins pe Dorian Popa cum nu se poate mai bine! Cu mulți bani în cont, cu afaceri în domeniul construcțiilor care merg ca unse și datorită popularității de care se bucură artistul, cu multe cadouri și răsfăț total.

„Bă, băiatule! 35 de ani, 35 de ani, dar m-am trezit în cap numai cu pavlova aia de la Ionuț de aseară! Doamne, ce gust, măi, băiatule! Deci la un moment dat mâncam cu lingura direct, din aia de tort! Așa ceva! Acum începem ziua, ne-am super odihnit, avem o săptămână plină cu surprize, o să vedeți pe youtube! Și revin și cu cadourile! O să vedeți cât de bine mă cunosc, mă, ai mei!”, a zis Dorian  într-un Instastory.

Următoarea lui mașină are un preț exorbitant

Bineînțeles că Dorian Popa nu avea cum să fie decât răsfățat ca la carte de ziua lui. A primit multe cadouri printre care nenumărate parfumuri de la prietenii lui care îi cunosc foarte bine gusturile. Și-a dat un refresh și s-a tuns, așa că se simte ca nou și e gata de următoarea sa aventură în care va porni chiar pe 8 august.

„Cum să fie viața la 35 de ani? Mai frumoasă că niciodată pentru că dacă muncești  și alergi pentru ce îți dorești, de la un an la altul viață e și mai frumoasă! Sperăm să ne țînă și carcasa, asta e ce mai contează pe lângă frumusețea vieții dar asta decide Doamne-Doamne!”, ne-a mărturisit pentru Ciao.ro, Dorian Popa.

Cât despre ce cadouri și-a dorit anul acesta să primească de ziua lui, nimic mai simplu! Țintește sus, că doar așa s-a obișnuit, cu un trai de lux și cu dorințe îndeplinite!

Care e cea mai mare dorință a artistului pentru ziua lui

„Ce cadou îmi fac de ziua mea? Să se roage toți românii care au drag de mine să-mi prind eu terenul pe care-l vreau!”, spune, râzând, celebrul artist și vlogger care se gândește la viitorul său în afaceri și antreprenoriat. Iar următoarea mașină pe care a pus ochii artistul este ceva ce muritorii de rând văd doar în filme și își permit în vise.

„Următoarea mașină, dacă ne ajută Doamne-Doamne și lucrurile merg cum trebuie, va veni pe 1 iunie 2024, așa cum am promis că o să vină toate mașinile din viața mea, de Ziua Copilului”, ne-a mai spus Dorian Popa care speră ca în 2024 să își aducă în garaj o nouă bijuterie pe 4 roți, un mult dorit Rolls Royce Phantom Extended, care costă nici mai mult nici mai puțin de 750.000 de euro.

Așadar, Dorian Popa muncește acum pentru a-și îndeplini alte pofte și dorințe și de obicei tot ceea ce și-a propus până acum a ieșit exact așa cum și-a dorit. Vedeta a construit deja patru case noi-nouțe acum, iar tot ce a avut de vânzare a vândut, toate locuințele construite de el fiind sold out.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website