Duel de foc cu Elveția pe Arena Națională

România joacă marți ultimul meci din grupa de calificare la Campionatul European de Fotbal EURO 2024 din Germania. Adversar va fi Elveția, iar partida va desemna câștigătoarea grupei. România este deja calificată la turneul final.

Partida România-Elveția se va desfășura pe Arena Națională din București, de la ora 21.45. Chiar dacă tricolorii sunt deja calificați după ce săptămâna trecută au învins Israel, partida este deosebit de importantă, conform Mediafax.

Dacă vor învinge sau vor obține un rezultat de egalitate, românii vor câștiga grupa de calificare și vor fi repartizați în urna doi la tragerea la sorți pentru meciurile de la europene. Dacă va fi învinsă de Elveția, România va fi introdusă în urna 3 sau 4 și, astfel, ar putea întâlni adversari mai periculoși.

Fotbaliștii români au reușit să se califice la turneul final după o pauză de opt ani. Luni seara ei au efectuat ultima ședință de pregătire înainte de duelul cu Elveția. La antrenament a asistat și premierul Marcel Ciolacu.Sursa

gazduire web gazduire website