„După moartea soțului ei s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit”

[ad_1]

Natașa Raab a fost dată dispărută de colegii de breaslă. Florin Zamfirescu este îngrijorat de starea de sănătate a actriței.

Actrița Natașa Raab e de negăsit de aproape un an, spun colegii de teatru, care au încercat să o contacteze telefonic, însă în zadar. Diagnosticată cu Parkinson în urmă cu trei ani, îndrăgita Coana Chiva, din celebra reclamă la produse lactate, s-a retras la țară, în județul Dolj. Fix în urmă cu un an declara că nu mai poate merge deloc din cauza bolii.

„Lumea vorbește pe aici, prin Craiova, că a rămas la țară, undeva, la Băilești, la aer curat, în căsuța femeii care o îngrijește de câțiva ani. A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte. Am putea să îi trimitem și noi un gând bun, contează enorm când ești bolnav. Ultima oară când am văzut-o, acum vreo doi ani, se sprijinea în două bastoane, mi-a zis că nu se simte bine”, a spus un vecin de bloc pentru Playtech-Știri. 

Florin Zamfirescu nu a reușit să dea de Natașa Raab: „După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit”

Și Florin Zamfirescu a confirmat că actrița nu era deloc bine atunci când au vorbit ultima oară. „Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze La mulți ani!, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune. De atunci, să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Playtech.ro.

Tot în aprilie 2022, îndrăgita actriță declara că boala a țintuit-o la pat. „Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”, declara Natașa Raab, în aprilie 2022, pentru Ego.ro.

Natașa Raab se confruntă cu grave probleme de sănătate, în ultima vreme. După boala autoimună, care i-a afectat vorbirea și memoria, medicii i-au pus artistei încă un diagnostic crunt: Parkinson!

Coana Chiva”, cum o știe lumea din reclamele la produse lactate, a fost sărbătorită doar de prietena ei, Viki. Cea care a oferit și detalii despre starea actuală de sănătate a actriței pe care ați văzut-o și în telenovela ”Inimă de țigan”.

”Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala din păcate stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat.

Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori, decât să ajungi prin spitale”, a declarat prietena actriței pentru ego.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website