Ea e artista din România, care a făcut nuntă-surpriză cu cel mai bun prieten. Luna de miere a fost alături de Beyonce

[ad_1]

Ea e artista din România, care a făcut nuntă-surpriză cu cel mai bun prieten. AVA, artista cunoscută pentru colaborările și piesele de succes, precum „Emoții” sau „Fluturi în stomac”, a făcut lună de miere alături de Beyonce.

La doar câteva zile după nuntă, mireasa și Bogdan, alesul inimii sale, au plecat într-o mini-lună de miere în Bruxelles și Amsterdam, iar acolo au întâlnit-o și pe Beyonce, la unul dintre cele mai grandioase spectacole din turneul european.

Fană înfocată de mică a celebrei artistei de peste ocean, AVA nu a putut sta departe, iar gândul că o să fie alături de Beyonce, preț de câteva ore, a făcut-o cea mai entuziasmată și a fost în al nouălea cer la show-ul divei din Olanda.

Ea e artista din România, care a făcut nuntă-surpriză cu cel mai bun prieten

„M-am bucurat că totuși am reușit să fac o poză cu Beyonce la Madame Tussauds, chiar și în acest fel. Concertul a fost uimitor, magnific, am toate laudele din lume, mi-a remixat așa viziunea asupra muzicii și a ceea ce înseamnă un artist complet!”, a declarat artista de la noi despre celebra Beyonce.

Și asta nu e tot, pe lângă concertul lui Beyonce, cântăreața și-a mai făcut un cadou inedit. Frumoasa artistă a absolvit examenul de licență cu brio în muzică și a luat nota 10.

În urmă cu doar o lună de zile, AVA spunea „DA” pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu, a soțului ei, a familiei, dar și a celorlalți invitați.

AVA s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al său, Bogdan. Cei doi s-au cunoscut cu mai mulți ani în urmă, pe vremea când erau doar prieteni foarte buni, n-au mai vorbit o perioadă de timp, iar când s-au regăsit, în mai puțin de doi ani, flacăra iubirii i-a făcut să își unească destinele și să se căsătorească.

Luna de miere a fost alături de Beyonce

Frumoasa blondină a fost plină de emoții și a plâns de fericire la cel mai important moment din viața ei. Obișnuită să cânte în fața a mii de oameni, datorită carierei impresionante de peste 10 ani de zile în industria muzicală, se pare că acum AVA nu a mai fost la fel de stâpână pe sine, fiind vulnerabilă la aceste clipe unice.

„Nu m-aș fi gândit că o să fiu atât de sensibilă în ziua nunții mele. Cumva, am conștientizat că din momentul ăla, voi cu Bogdan trup și suflet, vom fi 2 în 1”, spune artista.

Cântăreața a ales o rochie albă simplă, dar cu detalii foarte interesante, complimentele din partea celor din jur, neîntârziind să apară.

La nunta sa, AVA a dansat până dimineața și cum nu se putea să stea de o parte, artista a și urcat pe scenă și a cântat piesa „Je t`aime” pe care i-a dedicat-o în special soțul ei, DJ Kobin (Bogdan), dar și invitaților.

Feli, celebra fetiță ventriloc Ana-Maria Mărgean, familia Dobrincu, dar și mulți alții, s-au aflat printrii invitații de la nunta AVEI.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website