“Ea e cu rezervarea și eu cu voia bună”

[ad_1]

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, s-a întors recent dintr-o vacanță minunată petrecută în Grecia, cu familia.

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a avut parte de o vacanță de vis în Lefkada. Prezentatorul “Cursa iubirii”, cel mai nou show de televiziune de la Prima TV, ne-a dezvăluit cum i-a fost vacanța cu familia, dar și unde se pregătește plece.

Actorul spune cel puțin o dată pe an fuge într-un city break doar cu soția ca petreacă timp de calitate în doi.

Cove, vacanță în Grecia și Bulgaria

Tocmai ce te-ai întors din vacanță. Spune-ne cum ați petrecut?

Am avut o vacanță cu familia în Lefkada. Ce poți să spui despre Grecia decât că e minunată. Mâncare bună, mare perfectă, soare și…ulei de măsline. Ne-am bucurat toți de timpul petrecut împreună, cel mic s-a distrat tare la plimbările cu barca. Seara am petrecut-o pe terase, cu un pahar de ouzo. Acum pregătim o nouă plecare, de această dată în Bulgaria. Și am mai fost, de această dată singur, la reuniunea Harley de la Budapesta.

Ce reacție au avut copiii? Cum le-a plăcut?

Copiii sunt copii. Orice ieșire e mare prilej de distracție. S-au bălăcit cât e ziua de mare, am vizitat insula, ne-am plimbat cu barca. Cred că asta din urma le-a plăcut cel mai tare, amândoi sunt mari amatori de adrenalină.

Cine a avut ideea acestei vacanțe: tu sau soția?

Împreună luăm deciziile. Cunoșteam insula și a venit ca o alegere naturală. E o insulă plină de vegetație, cu plaje foarte frumoase. Și cu valuri, e doar opțiunea numărul 1 pentru cei care fac kite surf.

Cove: „În copilărie, vacanțele la mare sunt memorabile”

În general, cum luați deciziile de a merge în vacanță?

Ne gândim cu ceva vreme înainte și planificăm. Căutăm apoi cazarea potrivită pentru o familie de 4 persoane. Uneori, mergem în locuri în care am mai fost, alteori, căutăm ceva nou. Soția e cu organizarea, rezervarea, eu cu voia bună. Copiii…doar se bucură de experiență.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai din vacanțele tale?

În copilărie, vacanțele la mare sunt memorabile. Ca adult, mi-au plăcut cam toate locurile vizitate, dar am o slăbiciune, trebuie să recunosc, pentru vacanțele petrecute în doi.

Dar cea mai neplăcută și de ce?

Nu am. Eu sunt pozitiv și când întârzie avionul. Cred că vacanța e făcută să te relaxezi și să te bucuri. Și, așa cum spuneam, alegem locuri după ce verificăm, citim recenzii sau mergem pe recomandările prietenilor.

„E sănătos pentru orice cuplu să petreacă timp de calitate împreună. Cel puțin o dată pe an evadez cu soția într-un city break”

Ți s-a întâmplat să plănuiești mult timp un concediu și să se anuleze dintr-un motiv dat? Dacă da, cum ai făcut față? Dar copiii?

Mi s-a mai întâmplat atunci când au apărut urgențe la muncă. Copiii, dezamăgiți, evident. Nici eu, ca adult, nu m-am bucurat. Însă, am recuperat cu vârf și îndesat apoi, când am plecat în vacanța mult dorită.

Există vacanțe cu familia, dar aveți și voi escapade fără copii?

Normal! E sănătos pentru orice cuplu să petreacă timp de calitate împreună. Cel puțin o dată pe an evadez cu soția într-un city break. Ultima dată am fost la Roma și a fost minunat.

Cum erau copiii când erau mici și îi luați după voi în concediu? Vă întorceați mai obosiți, desi fericiți sau totul mergea ca uns?

Vacanțele cu cei mici sunt mereu…provocatoare. Noi însă facem o echipă foarte bună. Ne împărțim sarcinile. Și am avut noroc și de copiii ascultători. Mă rog, cât se poate de ascultător când ești copil.

În ce loc din lumea asta nu ți-ai petrece niciodată un concediu și de ce?

Cred că în India. Nu prea mă atrage deloc destinația asta. Dar știu unde o să îmi petrec vara în România. Plecăm în curând în Cursa iubirii, cel mai nou show de televiziune de la Prima TV. Alături de 12 cupluri voi pleca într-o mare aventură, prin cele mai frumoase locuri din România. Abia aștept.

Foto: Prima Tv/ Arhivă personală

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website