Ela Crăciun a fost șocată de cerințele fiicei sale, Alesia, pentru ziua sa de naștere

În plină sesiune, Ela Crăciun a organizat pentru fiica sa cea mai originală petrecere, complet diferită de toate aniversările Alesiei de până acum, care, de această dată, cu ocazia împlinirii vârstei de 12 ani, a avut parte de o zi de naștere de neuitat, din care nu au lipsit: închirierea unei mașinai de lux pentru transportul invitaților, o ieșire la escape room și cinema, sushi, două torturi și un mult-așteptat sleepover la cort.

,,Anul acesta au fost foarte multe schimbări, prima care m-a șocat din acest punct de vedere a fost tortul, pentru că nu și-a mai dorit tort cu personaje, a vrut un tort simplu. Acesta a fost primul semnal de alarmă. Apoi, clasica petrecere cu toți colegii și toți prietenii la un loc de joacă nu a mai avut loc. A spus ca anul acesta își dorește ceva foarte restrâns, cu foarte puține persoane. Și-a dorit să meargă la escape room, unde există un maxim de 6 persoane, așa ca și-a ales doar 5 prieteni.”, a declarat Ela Crăciun despre schimbările preferințelor fiicei sale la împlinirea vârstei de 12 ani.

Ela Crăciun a fost șocată de cerințele fiicei sale, Alesia, pentru ziua sa de naștere

Spre surprinderea celebrei mămici, Alesia a ales să vizioneze alături de prietenii săi comedia ,,Tati part-time”, filmul cu unele dintre cele mai mari încasări de box-office, care de altfel marchează și debutul Elei Crăciun pe marile ecrane și despre care fiica sa spune că ,,vorbeste jumătate de clasă”. Vizionarea a fost urmată de o ieșire la sushi, unde prezentatoarea tv a absentat, pentru că o aștepta un nou examen. La revenirea acasă a fost aprins un nou tort, de această dată celebrul tort tiramisu al bunicii, preferatul tuturor.

De remarcat însă este faptul că toate deplasările între locații au avut loc cu un van de lux, o mașina de care toți invitații au fost extaziați și care nu a făcut decât să adauge un plus de valoare întregii petreceri.

De departe unul dintre cele mai așteptate momente a fost cel în care Alesia și invitatele ei au ales să continue aniversarea și pe timpul nopții cu o petrecere în pijama, desfășurată într-un decor fabulos și care a culminat cu un sleepover în corturile montate pentru sărbătorită și invitatele sale, în noul dormitor al fiicei Elei Crăciun.

Ela Crăciun a fost șocată de cerințele fiicei sale, Alesia, pentru ziua sa de naștere

,,Alesia și prietenele ei au fost absolut încântate de ideea unui sleepover la cort. Au stat, s-a jucat, și-au făcut măști. A fost foarte frumos. Aș fi fost și eu tentată să dorm la cort, dacă nu eram atât de obosită din cauza examenelor din sesiune”, a completat Ela Crăciun.

Pentru că timpul a trecut foarte repede și prezentatoarea tv este încă foarte atașată de imaginea copiilor săi la cea mai fragedă vârstă, Ela Crăciun este vizibil emoționată atunci când realizează că pentru fiica sa începe o nouă etapă de dezvoltare și că este deja în plină transformare spre a deveni o autentică domnișoară: ,,Îmi dau seama că trece timpul. Îmi doresc să fie din nou micuță și drăgălașă, însă nu îmi doresc decât să fie liniștită și fericită și să își găsească menirea ei în viața, ceva care sa o facă fericita. Asta îmi doresc pentru ea.”, a concluzionat Ela Crăciun în lacrimi.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Source link

gazduire web gazduire website