Ele sunt vedetele din România care se îmbracă de la second hand!

[ad_1]

Ele sunt vedetele din România care se îmbracă de la second hand! De multe ori în fața micului ecran și la evenimente strălucesc în cele mai extravagante ținute, dar ați fi surprinși să aflați că sunt și vedete din România care își aleg ținute din second hand-uri. 

Poate ați crede că vedetele cheltuiesc o avere pentru haine de efect. Nu se întâmplă mereu așa, iar multe dintre ele au și recunoscut că au în garderobă și haine la mâna a doua, scrie verdict.ro.

Ele sunt vedetele din România care se îmbracă de la second hand!

Adelina Pestrițu este una dintre ele ele. Și spune că mizează uneori pe unicitatea pieselor second-hand.

Fac cumpărături și la magazinele cu haine second hand. Am intrat, dar în afară. Erau lucruri ok. Acolo sunt oameni care au milioane de euro și se îmbracă de la second hand. Și dau dovadă și de modestie în acest fel„, a spus bruneta.

Pare greu de crezut, dar și Bianca Drăgușanu este adepta acestor magazine. Chiar dacă își etalează frecvent pantofii și gențile de mii de euro, de la branduri cunoscute, ea a marturisit ca nu dă înapoi nici când vine vorba despre hainele second-hand. Citește continuarea și vezi fotografiile pe verdict.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website