Elena Lasconi rupe tăcerea după scandalul cu fiica ei! Decizia radicală pe care a luat-o primărița din Câmpulung Muscel

[ad_1]

Elena Lasconi se află în mijlocul unui scandal, după ce fiica ei a acuzat-o de homofobie. Totul a luat amploare după ce primărița din Câmpulung Muscel a dezvăluit că a votat cu „Da” la referendumul pentru familie, în 2018.

Elena Lasconi a declarat în emisiunea „Insider Politic”, de la Prima TV, că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradițională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns Elena Lasconi. Imediat după, fiica ei a criticat-o dur pe cea care i-a dat viață. A acuzat-o de homofobie și a mărturisit că nu o va mai susține în plan profesional.

Oana Lasconi, susținătoare a comunității LGBTQ, a transmis un mesaj halucinant pe rețelele de socializare, iar mama ei a fost de-a dreptul șocată. Afectată de tot ceea ce s-a întâmplat, Elena Lasconi a luat o decizie radicală! Va pleca în Paris, acolo unde e stabilită fiica ei, pentru a purta o discuție și pentru a rezolva situația tensionată.

„M-am așteptat la orice, mai puțin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis Elena Lasconi, potrivit News.ro.

Elena Lasconi s-a retras de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare

În urma scandalului care s-a mediatizat rapid, preşedintele USR Cătălin Drulă a anunţat că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie.

Biroul Naţional al USR a luat act, duminică seara, de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare. Ulterior, Oana Lasconi a transmis un alt mesaj halucinant: „Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de LGBTQ+ din România care suferă în fața ignoranței și urii”, a scris tânăra pe Instagram.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website