Elena Merișoreanu, declaraţii neaşteptate despre prima dragoste. Cine a făcut-o pe artistă să simtă fluturi în stomac

Elena Merișoreanu are o căsnicie fericită de mai bine de 50 de ani. Artista şi soţul ei, Viorel Croitoru, au reuşit să îşi construiască familia la care au visat întotdeauna. Cu toate acestea, cântăreaţa a recunoscut în cadrul unui interviu recent, un lucru care i-a uimit pe fani. Actualul său partener nu a fost prima ei dragoste.

Elena Merişoreanu a spus întotdeauna lucrurilor pe nume. A fost sinceră în ceea ce priveşte viaţa sa personală şi a răspuns chiar şi întrebărilor mai intime.

Ajunsă la vârstă de 76 de ani, artista poate spune că a trăit din plin viaţa. La numai 25 de ani l-a cunoscut pe Viorel Croitoru cu care a şi ajuns în faţa altarului. Are o relaţie fericită, dar nu a putut uita niciodată de bărbatul care a făcut-o să simtă primii fiori ai dragostei.

Elena Merisoreanu, probleme mari de sanatate

Elena Merişoreanu, dezvăluiri din viaţa intimă

Artista a dezvăluit recent că, pe vremea când era încă un copil, se îndrăgostise chiar de învățătorul ei. Bărbatul nu a ştiut niciodată ce simte cântăreaţa pentru el, mai ales că relaţia lor ar fi fost una imposibilă.

„Eu sunt crescută, născută la țară. Vreau să spun că prima dată m-am îndrăgostit de învățătorul meu. Dar el nu știa, săracul! De unde să își dea seama că mă uit la el? Eram prin clasa a 4-a, a 5-a, nu mai țin minte”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Ego.ro.

Elena Merișoreanu: „Nu aș mai îndemna pe nimeni să facă copii”

În cadrul unui interviu recent, îndrăgita cântăreață de muzică folclorică a făcut câteva declaraţii controversate. Artista a susţinut că nu ar mai îndemna pe nimeni să facă copii, deoarece prețurile sunt tot mai mari, iar banii tot mai puțini, motiv pentru care oamenii se luptă pentru a avea un trai decent.

„Totuși, în aceste vremuri tulburi parcă nu aș mai îndemna pe nimeni să facă copii. Tare greu este. Tinerii nu mai au perspective, trebuie să se lupte mult pentru ziua de mâine și nu este deloc ușor, vremurile sunt foarte grele în ziua de azi.

Nu știu cum trăiesc unii oameni în ziua de azi, dar eu care umblu printre ei și mă duc pe la biserică văd că lumea trăiește foarte greu, dar mergem înainte”, a mai adăugat artista.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

gazduire web gazduire website