Elevator vulcanizare mobil tip foarfeca 2,8T REIHMANN RHM S28 – O Recomandare de la Toolsboxservices

În industria auto, eficiența și precizia sunt vitale, iar echipamentele de calitate superioară sunt esențiale pentru a oferi cele mai bune servicii. Un astfel de echipament, care nu ar trebui să lipsească din nicio vulcanizare sau service auto este Elevatorul vulcanizare mobil tip foarfeca 2,8T REIHMANN RHM S28, disponibil la Toolsboxservices.

Ce îl face special?

  1. Calitate inegalabilă: Construit conform standardelor ISO 9001 pentru managementul calității, acest elevator deține un certificat CE și se mândrește cu o calitate premium.
  2. Versatilitate: Datorită sistemului de calare cu brate și tampoane reglabile, oferă un acces optim la praguri. Asta înseamnă că este ideal nu doar pentru vulcanizări, dar și pentru tinichigerii auto, mecanici auto, sau pentru garajele specializate în detailing auto.
  3. Specificații impresionante: Cu o capacitate de ridicare de 2800 Kg și o putere a motorului pompei hidraulice de 2,2 kW, acest elevator ridică cu ușurință autoturismele și SUV-urile. Timpul de ridicare și coborâre este de aproximativ 20 de secunde, iar înălțimea maximă de ridicare este de 1050 mm.
  4. Securitate: Elevatorul dispune de un sistem automat de blocare și deblocare, asigurând astfel un nivel maxim de siguranță în timpul lucrului.

Beneficii suplimentare

  • Transportul este gratuit oriunde în țară.
  • Se oferă o garanție de 2 ani pentru acest produs.
  • Dacă doriți montaj autorizat, acesta se oferă opțional cu un cost de 800 LEI (inclusiv TVA).

Pachetul include:

  • Elevator auto vulcanizare, motor (pompă hidraulică 2,2 kW) și panou de comandă.
  • Înălțătoare cu tampoane de cauciuc.
  • Manual de instalare/montaj și instrucțiuni de folosire în limbile română, engleză, germană, franceză și italiană.

Opțional, puteți achiziționa și uleiul hidraulic H32 (necesar aprox. 10 Litri) și veți primi o carte cu revizii și certificatul CE.

Pentru cei interesați să facă o investiție în echipamente de top, Elevatorul vulcanizare mobil tip foarfeca 2,8T REIHMANN RHM S28 este fără îndoială o alegere inspirată. Cu funcționalitate și durabilitate superioară, el va fi un aliat de încredere în orice atelier auto.

Vă recomandăm să vizitați linkul pentru a cunoaște mai multe detalii și pentru a plasa o comandă.

(P)

Articolul Elevator vulcanizare mobil tip foarfeca 2,8T REIHMANN RHM S28 – O Recomandare de la Toolsboxservices apare prima dată în Primar in Prahova.

Sursa

gazduire web gazduire website