Elevi, filmati in timp ce trag un praf alb pe nas. Ce decizie au luau politistii

[ad_1]

Intamplarea neobisnuita a avut loc intr-un grup de elevi de clasa a VIII-a ai Liceului cu Program Sportiv Bistrita.

Elevi, filmati in timp ce trag un praf alb. Grupul de adolescenti a fost filmat in sala de clasa iar imaginile au fost postate pe un grup de Facebook, viralziandu-se rapid in mediul online.

Nu a trecut mult cand cand autoritatile au intrat in alerta si au luat masuri. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Crina Sirb, a spus ca, in urma vizualizarii imaginilor, oamenii legii au demarat cercetari, cu scopul de a se stabili circumstantele si tipul de substanta ce apare in materialul video.

Elevi, filmati in timp ce trag un praf alb

Elevi, filmati in timp ce trag un praf alb pe nas

Cazul a ajuns chiar si in atentia Ispectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, fiind considerat „extrem de grav”, iar inspectorul scolar general Camelia Tabara a cerut explicatii directorului liceului.

„L-am sunat pe directorul Gătej, care mi-a spus că a fost acolo Poliţia şi că este vorba despre praf de cretă. Aşa a zis directorul. Poliţia este cea care anchetează. Noi am făcut urgent adresă la Prefectură. Copiii au fost identificaţi, directorul i-a găsit imediat. Sunt copii din gimnaziu, de la LPS. (…)

Şcoala îşi va activa toate mecanismele interne (…), intră şi ei în anchetă. Noi raportăm Prefecturii, că în situaţii de genul acesta suntem absolut depăşiţi. (…) Este foarte grav. Până la urmă, ne jucăm de-a consumul de droguri, ceea ce este extrem de grav”, a spus Camelia Tabara, potrivit antena3.ro.

Deocamdata nu se poate confirma daca substanta alba prizata de elev este praf de creta sau drog.[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website