Emilian e singur și ce caută e greu de găsit! „Nu consider că o femeie trebuie tot timpul pusă la cratiță sau să strângă după bărbat”

[ad_1]

A câștigat, alături de Wrs, sezoul 19 de la „Te cunosc de undeva”, este talentat, carismatic și cariera lui este în plină ascensiune. Este vorba despre Emilian, care a dat lovitură cu „Nirvana” și este unul dintre cei mai apreciați artiști din tânăra generație Are o super voce și la cei 27 de ani ai săi cucerește nu doar topurile ci și fetele cu șarmul său inegalabil.

Tânărul artist Emilian este pe un super val. A lansat „Nirvana” și admiratoarele sunt în extaz, iar dacă ne gândim și că este singur acum și fără obligații, este posibil ca una dintre fetele care râvnește la el să aibă toate șansele să îi devină iubită.

Emilian e singur și ce caută e greu de găsit!

„Da, tot singur dar poate găsesc în seara asta (râde). Sunt un băiat care poate părea cuminte uneori. Nu mai am timp nici de mine în ultimul timp pentru că lucrez la foarte multe lucruri în ultima perioadă, am multe pe cap, încerc să lansez foarte multe piese, încerc să le fac pe toate!”, ne-a mărturisit Emilian la una dintre recentele petreceri mondene.

Cum ar trebui să arate următoarea femeie din viața lui Emilian? Ciao.ro l-a „descusut” puțin pe artistul care cântă cu Connect-R și este unul dintre preferații lui Smiley. Artistul ne-a mărturisit că nu este gelos și că i-ar plăcea să aibă o parteneră de viață cu care să poată avea diverse conversații și care să îi înțeleagă munca și faptul că uneori mai lipsește de acasă fie că merge la concerte sau la o sesiune de înregistrări la studio.

„Nu consider că o femeie trebuie tot timpul pusă la cratiță sau să strângă după bărbat”

„Nu știu! Cred că următoarea femeie din viața mea trebuie să fie o femeie simplă, nu foarte complicată. Nu consider că o femeie trebuie tot timpul pusă la cratiță sau să strângă după bărbat, treburile astea trebuie făcute împreună, în egală măsură, pentru că așa mi se pare sănătos.

Trebuie să fie o femeie simplă, din punctul de vedere al gândirii și al umanității, să știe ce își dorește de la viață și să fie alături de mine, că  e important. Asta e foarte greu de găsit, mai ales cu programul meu.  Nu vreau o femeie geloasă, dacă nu ai încredere în mine, la ce să mai fim împreună. Eu nu sunt un bărbat gelos!”, am aflat de la Emilian, care atunci când vede o femeie este atras și de fizicul ei dar, mai ales de inteligența acesteia.

„Ce pot să spun, mă atrage și fizicul din prima la o femeie, felul în care arată dar e foarte important să văd că am ce să vorbesc cu ea, să avem niște conversații, și partea asta e importantă pentru mine”, a mai spus Emilian care nu duce lipsă deloc de mesaje de la admiratoare.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website