Emilian Oprea, sacrificii pentru serialul “Groapa”: “Copiii vor merge

[ad_1]

Emilian Oprea, sacrificii pentru serialul “Groapa”, ce urmează a fi difuzat la Pro Tv!

Emilian Oprea, sacrificii pentru serialul “Groapa”, ce urmează fie difuzat la Pro Tv, în curând. Actorul are o vară plină cu filmări, așa familia lui va pleca în vacanță fără el. Puștii știu tatăl lor muncește, iar în trecut, când filma la serialul “Vlad”, i-a luat cu el pe platourile de filmare.

Emilian Oprea, actor în „Groapa”: „Avem un serial extrem de interesant ce mi-l doresc foarte bine făcut”

Emilian, ce poți să îmi spui despre acest serial?

Deocamdată, ce știu este că avem un serial extrem de interesant ce mi-l doresc foarte bine făcut. Are toate premisele să fie un serial bine făcut și cred că va fi urmărit cu mare interes.

Atât poți să îmi divulgi?

Cam atât pot, că altfel stric surpriza.

Peripeții la filmări?

Abia am început filmările, sunt câteva zile de când filmăm. Sunt multe lucruri interesante, dar cred că o să le vedeți voi când va fi difuzat.

Nu am avut peripeții deocamdată, cumva suntem setați că dacă se întâmplă ceva care inoportunează lucrul, cred că îl lași deoparte și îl și uiți ca să poți funcționa mai departe foarte bine.

Face naveta la Giurgiu la filmări

Te numeri printre cei care și-au luat cazare la Giurgiu?

Nu, Nicu, despre care mă bucur foarte mult că e în serial, e actor de teatru fascinant, îl știu de foarte mulți ani și mă bucur că e cu noi. Nicu știu că și-a luat cazare aici, eu nu.

Faci naveta…

Ca și ceilalți, fac naveta.

Cum arată o zi din viața ta acum cu noul proiect?

Repetiții la teatru, filmările la Giurgiu, un orășel pe care sper să am timp și voi avea timp să îl descopăr cât sunt la filmări, drumul până la Giurgiu, filmările, înapoi acasă și de la capăt.

Ce face Emilian Oprea atunci când nu e la filmări pentru „Groapasau la teatru: „În timpul liber ies cu puștii mei, cu copiii, mă uit cum se dau ei cu trotinetele și skate-uri prin parcuri”

Nu prea ai timp liber?

Timp liber deocamdată nu, dar vom vedea după ce intrăm în vacanță cu teatrele.

Care sunt hobby-urile tale? Cum te relaxezi?

În timpul liber ies cu puștii mei, cu copiii, mă uit cum se dau ei cu trotinetele și skate-uri prin parcuri. Am încercat și eu la un moment să mă urc pe placă, dar am stat potolit mai ales că am repetiții și filmări, pentu că e foarte greu. Probabil și vârsta își spune cuvântul. Dar le-am lansat așa o provocare și i-am rugat să învețe ei foarte bine cu skate-ul după care să mă învețe pe mine. Așa că, dacă la un moment dat, or să îmi lanseze provocarea asta, o să mă bag, ce să fac.

Ai totuși timp să stai și cu ei…

Da, în zilele în care nu filmez, da.

Și în rest îi vezi când dorm…

Da, exact.

Și-a dus copiii pe platourile de filmare la „Vlad”

Te intreabă unde te duci, ce faci, de ce nu ești acasă?

Ei știu, erau mai micuți când am filmat la “Vlad” și de câteva ori chiar au venit cu mine pe platourile de filmare. Nu sunt așa entuziasmați de cadru, le-a plăcut cel mai mult de echipă, de lumea care pregătește, de tot ce se întâmplă în spate.

Ce vârste au?

7 ani și 8 luni, 8 ani și 9 luni.

Ei așteaptă vacanța cea mare cu mare nerăbdare, plecat la mare și alte lucruri.

Unde plecați în vacanță?

Ei vor merge în vacanță, eu voi fi în vacanță la Giurgiu, la filmări.

Practic vor avea o vacanță fără “tati”…

Da, nu e o tragedie, e foarte ok. Pentru mine mă bucur că m-am reîntors la filmări și asta e foarte fain.

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website