Emily Burghelea, gafă colosală pe internet! Fără să vrea a lăsat să se vadă că nu poartă lenjerie intimă

[ad_1]

Emily Burghelea este unul dintre cei mai urmăriţi creatori de conţinut din România. Tânăra a reuşit de-a lungul timpului să îşi formeze o comunitate uriaşă de fani care îi sunt alături la orice pas. Recomandările pe care blondina le face în special pentru doamne şi domnişoare în materie de produse cosmetice, intervenţii, tratamente sau haine i-au adus un succes neaşteptat. Recent însă, tânăra a fost surprinsă pe picior greşit. Vă relatăm întâmplarea în rândurile de mai mai jos, dar nu trebuie să rataţi imaginile din galeria VIDEO!

Emily Burghelea are circa 75.000 de abonaţi pe Youtube, e urmărită de 419.000 de oameni pe Instagram şi de circa 58.000 de oameni pe Facebook. Dacă vă întrebaţi cum i-a cucerit tânăra pe toţi aceşti oameni, ei bine, „reţeta” a fost una simplă: dedicare, sinceritate şi multă muncă. Cine îşi imaginează că viaţa de influencer este una uşoară se înșală amarnic.

Emily Burghelea, prinsă pe picior greşit

Blondina are un program extrem de încărcat. Are grijă de cei doi copii pe care îi are cu Andrei, partenerul său, dar nu îşi neglijează nici fanii. Recent, tânăra a simţit nevoia să ia o pauză binemeritată şi a mers câteva zile într-un centru de relaxare. Acolo, blondina a avut parte de cele mai bune servicii şi a ţinut să împărtăşească cu toţi cei care o urmăresc experienţa pe care a trăit-o.

Doar că la un moment dat, într-un videoclip, blondina a făcut o mişcare greşită şi fără să îşi dea seama a lăsat totul la vedere. Îmbrăcată doar în halat, vedeta s-a aşezat pe un pat fără să îşi dea seama că nu poartă lenjerie intimă.

Internauţii au sesizat imediat, iar imaginile au devenit virale într-un timp scurt.

Emily a apelat la terapeut: „Andrei a observat micile deraieri ce le aveam”

Unele mămici se confruntă cu depresii postnatale. Tu te-ai confruntat cu asemenea problemă după prima sarcină sau poate după a doua?

Am avut la Medeea, nu știu dacă am avut acum sau nu, de obicei oamenii din jurul tău îți zic dacă ai depresie. Nici la Medeea nu conștietizam prea tare, dar la Medeea am trecut foarte repede peste asta pentru că am apelat repede la un terapeut. Andrei a observat micile deraieri ce le aveam. Am zis “ok, se întâmplă ceva”, m-am dus la un terapeut și s-a rezolvat totul foarte rapid. Acum însă nu mi-a mai semnalat nimic.

Activitatea îți ține mintea ocupată, antrenată. E un lucru bun până la urmă, dar știi cum e, o sabie cu două tăișuri: să mergi la muncă, să faci chestii sau să stai acasă pentru că e plăcut să stai cu bebe.

Te ajută cineva la creșterea celor doi copii, în afară de Andrei?

Nu mă ajută nimeni, în afară de Andrei. Acum a venit mama care lucrează în străinătate. A venit să ne ajute o perioadă, e în vacanță și a venit să ne ajute. Esta mai ușor într-adevăr că e cineva acolo pe care poți să te bazezi. Dar având în vedere că noi i-am crescut singuri, acum e foarte dificil că trebuie să mai vină cineva, mai bine îl las pe Andrei.

 

Sursă foto: social media

 

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website