Este oficial! Ioana Ginghină a primit inelul de logodnă potrivit + A spus „da” pentru a treia oară

[ad_1]

Actrița Ioana Ginghină a primit inelul de logodnă potrivit în vacanță. Vedeta a spus „da” pentru a treia oară și, se pare că, de data aceasta iubitul i-a nimerit gusturile.

Ioana Ginghină urmează să îmbrace din nou rochia de mireasă alături de actualul său partener de viață, Cristi Pitulice, cu care se iubește deja de ani buni și care i-a redat fericirea după divorțul de fostul soț.

Mai este doar o lună până la marele eveniment din viața actriței, care va avea loc în data de 23 septembrie, însă Ioana are mici nemulțumiri în ceea ce îl privește pe iubitul ei. Nu, nu este vorba despre comportamentul bărbatului, ci de un detaliu care pentru mulți ar putea să pară nesemnificativ, inelul de logodnă.

„Ioana Ginghină: Dacă vreți să vă zic ceva intim, eu încă nu am primit acel inel. Eu am primit inele de la Cristi, dar… Nu că nu l-am primit, el m-a cerut cu inel, dar nu… 

Cătălin Măruță: Dar ce inel voiai tu?

Ioana Ginghină: Un pic mai mare, un pic mai… Adică să fie un inel mai așa.

Cătălin Măruță: Păi și ce ți-a dat până acum?

Ioana Ginghină: Păi niște inele, dar piatra nu corespunde ca dimensiune. 

Cătălin Măruță: Deci până pe 23 septembrie încă se mai pot regla aceste lucruri. 

Ioana Ginghină: Și eu tot glumesc acum. Până nu primesc inelul nu mai zic nimic. Ca să nu mai meargă la greș ca să zic așa, i-am dat un link frumos. Lumea zice că nu contează asta. Măi, la a treia contează. Am și eu o vârstă”,  a spus Ioana Ginghina în emisiunea lui Măruță.

Ioana Ginghină a primit inelul de logodnă potrivit

Plecați într-o vacanță, iubitul vedetei s-a gândit să își mai încerce încă o dată norocul. Sursele din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Ciao.ro că viitorul soț al Ioanei Ginghină a dat lovitura. Se pare că, acesta i-a oferit în sfârșit inelul de logodnă potrivit, iar vedeta noastră abia așteaptă marele eveniment de pe 23 septembrie.

Iubitul actriței a avut și ajutoare. Prietenii Ioanei Ginghină i-au sărit în ajutor și l-au ajutat să aleagă inelul de logodnă perfect, al treilea la număr.

Ioana Ginghină se marită pe 23 septembrie. Ea și Cristi și-au propus să facă o petrecere la actriță în curte, unde are mult teren, cu apropiații. Vedeta ne-a dezvăluit că încă nu s-a gândit la meniul invitaților, însă știe cam ce rochie și-ar dori să poarte.

Mai exact, Ioana Ginghină vrea  îmbrace o ținută lejeră asemănătoare celei purtate de Adela Popescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Tot cu ciocate și pălărie vrea  o asorteze, o ținută perfectă pentru o petrecere în curte, după cum ne-a mărturisit chiar ea.

Ioana Ginghină se mărită. Petrecerea va fi în curtea casei

Și voi când “ luați”?

Pe 23 septembrie avem starea civilă. Vom face o petrecere la mine în curte, doar cu apropiații. De ziua mea am avut 20 de invitați, acum cred  o  fie maximum 30. Spațiu este, curtea are 1000 metri pătrați, dar acum ne gândim dacă  facem cu mese sau cum a fost când am avut ziua, am avut niște zone așa cu mese și un fel de bufet suedez.

Au fost niste băieți care ne-au gătit și salate, și scovergi, și grătare, practic fiecare își lua și mânca vedem dacă ne iese,  lumea s-a simțit foarte bine, am stat până târziu și fiecare a fost în largul lui. Îmi e  dacă îi punem la mese  nu fie mai scorțoasă toată treaba și  nu fie ce ne-am dori noi.

„Am văzut-o pe Adela Popescu la nunta lui Smiley și mi-a plăcut mult rochia. Mă gândeam  o întreb de unde o are”

Rochia, cum va arăta?

Rochie trebuie  meargă în curte, să se potrivească. Am văzut-o pe Adela Popescu la o nuntăla nunta lui Smiley și mi-a plăcut mult rochia și  gândeam  o întreb de unde o are,   merge și eu pe varianta pe alb. Ea era în negru la nuntă. Chiar  gândeam, ea era în ciocate, o pălărie… Drăguț. Ar merge și la mine.

Așadar nu urmezi o dietă anume ca  încapi în rochie, cum s-ar spune…

Nu. Sunt ceva ani de când nu m-am mai îngrășat, dar nici nu am slăbitrămân la aceeași greutate. Dar am și grijă cât de cât la alimentație și fac tratamente, proceduri corporale, faciale. De exemplu, acum, ultimul răcnet-i spun așa, fac niste injecții de topire a grăsimii în zonele unde nu poți scăpa de ea.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website