„Eu aici o să locuiesc într-o zi!”


Iulia Pârlea, prezentatoarea vremea PRO TV, are o siluetă de invidiat. Mănâncă sănătos și merge mult pe jos.

Iulia Pârlea, prezentatoarea vremea PRO TV, se mândrește cu o siluetă de invidiat. Vedeta este atentă la alimentație, încearcă să mănânce cât mai sănătos și face mișcare, după cum ne-a declarat.

Pe timp de vară, Iulia consumă doar pește, legume și fructe, dar și înghețată, și face mulți pași pe jos. Se plimbă până când atinge pragul de 10.000 de pași, zilnic!

Mersul pe jos a devenit pentru ea o plăcere, o relaxare. Printre alte lucruri care o relaxează se numără cititul, întâlnirile cu prietenii, muzica sau filmele.

Iulia Pârlea, prezentatoarea vremea PRO TV: „E o vorbă pe care mi-o tot spunea bunica: „Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus.” De fel nu am forțat nimic în viața mea, iar când am facut-o, s-a terminat prost”

Iulia, se vede clar că iubești Grecia, pozele tale din vacanțe ne arată asta. 🙂 Te-ai gândit vreodată să te muți acolo?

Grecia este prima țară pe care am vizitat-o și din momentul în care am ajuns în Atena am spus: „Eu aici o să locuiesc într-o zi!” Au trecut cam 19 ani de atunci și de fiecare dată când merg acolo, tot asta simt… Deci da, m-am gândit, dar în același timp sunt foarte bine aici, în România. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor, las lucrurile să vină natural. E o vorbă pe care mi-o tot spunea bunica: „Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus.” De fel nu am forțat nimic în viața mea, iar când am facut-o, s-a terminat prost… Așa că las lucrurile să vină de la sine.

Ce-ți place să mănânci, când mergi în vacanță?

Mâncarea de bază este peștele, mai ales dacă sunt într-un loc lângă mare. În rest, multe legume, iaurturi… Nu mă omor după carne. Vara mănânc și multe fructe… Și multă înghețată!

La noi în țară, ai vreun loc favorit, un oraș de suflet în care să mergi mai des?

Orașul meu de suflet este Constanța, clar! Mă consider norocoasă că m-am născut acolo. De fiecare dată când ajung pe Faleza Cazinoului mă încarc cu energie bună, îmi aduc aminte de plimbările cu mama și cu fratele meu… Un alt oraș în care mă simt bine este Brașovul, la fel, mi se pare că are o energie bună.

„În timpul liber sunt o altă Iulia. Eu mă îmbrac sport, lejer. Iubesc adidașii, pantalonii de trening, blugii largi”

La muncă arăți extraordinar de fiecare dată. Renunți la tocuri în timpul liber?

Mulțumesc! Da, clar! În timpul liber sunt o altă Iulia. Eu mă îmbrac sport, lejer. Iubesc adidașii, pantalonii de trening, blugii largi. Nu neg, îmi place foarte mult și când mă văd în ținutele de la Vremea PRO TV, dar tocurile nu’s chiar punctul meu forte. 😃

Apropo de timp liber, ce-ți place să faci atunci când ai timp pentru tine?

În timpul liber am diverse activități care mă relaxează… Ies la masă cu prietenii, citesc, ascult podcasturi, mă plimb – mai nou, nu las o zi să treacă fără să fac cei 10.000 de pași. 😊 Mă uit la filme, ascult muzică, scriu – da, îmi place să scriu, mă liniștește, mă relaxaz când fac asta.

Foto: Pro Tv

Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A……
Source link

gazduire web gazduire website