„Eu mă hrănesc cu acest hate, pentru că îmi demonstrează că rezultatele mele sunt vizibile!”

[ad_1]

Caius Covrig, cel mai tânăr milionar român, cu business-uri de succes în România, dar și în Statele Unite ale Americii, împărtășește cu oricine își dorește să asculte povestea succesului lui. De ce este faimos Caius Covrig, te-ai întreba?

Pentru că este milionar și pentru că viața lui surescită interesul opiniei publice. Pentru că este un om de afaceri care a investit sume impresionate de bani în turismul românesc, iar acest fapt este recunoscut nu doar aici, cât și în America. Pentru că este singurul baschetbalist român care a obținut succesul în baschetul de performanță din America, pe forțe proprii, după ce, la 13 ani, și-a luat lumea în cap și cariera în mâini și a început să scrie istorie. Pentru că-și dorește să dea din experiența lui, din toate cele învățate de-a lungul situațiilor în care a fost anturat profesional, celor care își doresc să învețe.

Desigur, toate acestea nu l-au ferit pe Caius de nedreptăți, hate, preconcepții care nu l-au plasat neapărat în cele mai comode situații, însă peste toate tânărul milionar a reușit să treacă asta și pentru că, într-o oarecare măsură, a învățat să folosească eficient tot ce-i dă viața.

„Oamenii aruncă cu hate asupra oamenilor de succes. Când ajungi la un anumit nivel, este absolut normal să existe și hate, pentru că oamenii nu se iau de cei care nu fac ceva notabil, ci de aceia care fac cu adevărat succes. Eu mă hrănesc cu acest hate, pentru că îmi demonstrează că rezultatele mele sunt vizibile. Eu am învățat să respect oamenii, nu să mă iau de viața lor, pentru că educația se vede și manifestă prin caracterul uman, nu prin comentarii fără vreun scop notabil. Și pentru că îmi văd, degajat, de activitățile mele, probabil deranjează, dar, după cum este și o vorbă, gura lumii nu o astupă nimeni. În cele din urmă, eu sunt mândru de mine însumi și de toate realizările de până acum, și aștept cu nerăbdare să mă ocup viitoarele mele proiecte.”, declară Caius Covrig.

De departe, însă, cea mai frumoasă descriere a omului Caius Covrig este făcută de primul lui antrenor de baschet, doamna Maria Roșianu care deunăzi a poposit la hotelul pe care-l deține fostul ei elev în Bușteni, unde și-a dorit să-și organizeze ziua de naștere.

 

„Caius și-a dorit foarte mult să performeze în baschet – a muncit enorm, iar la 16 ani, când oportunitatea a apărut, a decis să plece în America pentru a-și continua studiile și, așa cum spune chiar el, pentru a-și împlini un vis, acela de a deveni un jucător foarte bun de baschet. A fost greu, în America „nu umblă câinii cu covrigii în coadă”, nu-i pasă nimănui cine ești, doar dacă muncești (trei antrenamente pe zi) și înveți foarte bine (nu doar bine) ești remarcat de antrenori, ești selectat în echipă și în final ești propus pentru participarea la antrenamentele de selecție la care participă sportivi din toată America. Așa a ajuns Caius Covrig să fie cel mai bun sportiv de la Hillcrest Prep Academy, din Phoenix, și să semneze un contract pentru NCAA Division 1! Ceea ce a reușit Caius să realizeze printr-o muncă susținută, cu o ambiție greu de descris, merită să fie aplaudat și apreciat pentru că, de fiecare dată, a reprezentat România, iar fostul meu elev poate fi un adevărat model pentru viitoarele generații.”, a declarat Maria Roșianu.[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website