„Eu sunt deprimat de situația asta… Și aș vrea să spun că ar trebui să le fie rușine…”

[ad_1]

Melisa Antonesi, românca care locuiește în Manchester, a fost pe scena de la Vocea României, unde a stârnit, deopotrivă, aplauze și lacrimi. „Muzica, pentru mine, a fost ca o escapadă. Sunt ceea ce sunt acum datorită muzicii. Când am aplicat la Vocea României a fost momentul în care am realizat că dacă nu fac eu ceva, nu o să pice nimic din cer.”

Tânăra i-a impresionat pe toți antrenorii cu vocea ei. Tudor Chirilă, nu a putut fi o opțiune pentru ea, pentru că a fost blocat, însă a întrebat-o dacă intenționează să se mai întoarcă în țară. „Nu. Mi-aș fi dorit, îmi este mereu dor de „acasă”, dar simt de acum, de când m-am întors, că nu aș putea să mă mai readaptez la stilul de viață de aici. Este foarte diferit. Dar.. niciodată să nu spui niciodată”, a răspuns ea, lucru care l-a făcut pe Chirilă să spună.

Tudor Chirilă, la Vocea României: „Eu sunt deprimat de situația asta… Și aș vrea să spun că ar trebui să le fie rușine…”

„Eu sunt deprimat de situația asta, de fiecare dată când aud pe cineva că pleacă din țară, și din prietenii mei, mă deprim și mai mult. Și aș vrea să spun că ar trebui să le fie rușine ăstora de care depinde și cărora oameni, poate nu atât de educați, și oameni simpli le-au dat încrederea pentru ca alți oameni să părăsească țara asta și să trimită bani acasă, iar oamenii ăia de acasă să continue să țină în țara asta în posturi de conducere și în funcții decizionale vis-a-vis de educație și de sănătate s.a, oameni care, de fapt, au făcut ca 5 milioane de români să se care din țara asta. Mi-aș dori ca parcursul tău să le amintească tuturor celor care ar trebui să le fie rușine că suntem în situația ca oameni să plece din țară și să ajungă auslander – cum spun germanii.”

Melisa a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să-i mulțumesc domnului Tudor pentru precizarea pe care a făcut-o. M-a emoționat până la lacrimi. Ai dreptate în totalitate, este deprimant și este păcat pentru că foarte mulți tineri de vârsta mea sunt prin țări străine și nu este deloc ușor. Eu stau singură de foarte mult timp, departe de familia mea, abia reușesc să-i văd.”

Foto: PR PRO TV

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website